“Він одружений та має 3-х дітей”: Григорій Решетник ніжно обійняв іншу жінку, поки дружина не бачить

Григорій Решетник опублікував фото в обіймах іншої жінки, поки дружини немає поряд.

Український телеведучий популярного телешоу “Холостячка” не приховує свого особистого життя. Про це він активно розповідає у своїх соціальних мережах. Відтак в його Instagram нещодавно з’явилась свіжа публікація, на які він позує для фото в обіймах головної холостячки країни Ксенії Мішиної. У підписі до фото телеведучий нагадав прихильникам популярного українського шоу, що вже зовсім скоро, у майбутню п’ятницю, телегладачі зможуть знову спостерігати, як розвиваються стосунки улюблених учасників з Ксенією.

Опублікована світлина з соціальної мережі Григорія Решетника
Опублікована світлина з соціальної мережі Григорія Решетника

Прихильники телешоу вже з нетерпінням чекають ефіру, про що пишуть телеведучому у коментарях.

Коментарі прихильників під публікацією телеведучого
Коментарі прихильників під публікацією телеведучого

Нагадаємо, що нещодавно Григорій Решетник втретє став батьком. 28 листопада у нього народився ще один син. Ім’я малечі поки що невідомо, однак Григорій відзначив, що малюк народився справжнім красенем. Про це він повідомив у своїй соціальній мережі, опублікувавши фото з маленькою ручкою сина, яку батьки міцно обіймають та біркою на ній.

Син Григорія Решетника
Син Григорія Решетника

Дружина телеведучого Христина у своїй соціальній мережі розповіла, що у їх сім’ї є традиція: на другий день після пологів вони знайомлять братів і дарують подарунки. Однак через карантин ця традиція відбудеться лише вдома.

Схожі статті