|
28.04.2021 23:54

Сурогатна мама, яка народила 5-х дітей, розповіла про жахливе ставлення до неї: “Я себе вважаю інкубатором”

Жінка розповіла про найжахливіші недоліки свого заняття та поділилася розчулюючими деталями.

Зазвичай популярна журналістка Олицька запрошує до себе знаменитих гостей. Однак цього тижня вона зробила виняток, адже запросила дуже цікаву особистість, яка може відкрити завісу на речі, які недоступні для пізнання звичайній людині та поділитися незвичайним досвідом. Ця молода приваблива жінка є сурогатною матір’ю і дала життя вже 5 діткам.

Я — інкубатор

Аліна Стахорська

Виявилося, що сурогатне материнство зіштовхується з масовим хейтом. Мовляв сурогатні мами віддають своїх дітей чужим людям. Аліна Стахорська не розуміє такого ставлення і пояснила, чому ця думка є у корені невірною. Героїня статті сказала, що не є матір’ю дітей, адже гени дитини їй не належать і зачатий він був своїми батьками, нехай і в пробірці. Що є абсолютною правдою.

“Я вважаю себе інкубатором”,-сказала Аліна.

Більш того, вона підкреслила, що не є Матір’ю Терезою, яка готова ощасливити батьків та виносити їхню дитину. Це просто її робота, таким чином вона заробляє собі на життя і нічого більше. До речі, її професія не завадила їй народити двох власних дітей та двічі вийти заміж. Другий чоловік Аліни дізнався про її професію у перший день знайомства, і хоча відреагував негативно, жінці займатися цим не заважає.

Відношення батьків

Аліна Стахорська розповіла, що якось батько дитини після її народження дав потримати малятко на руках. Аліна дуже хотіла хоча б взяти її на руки. Героїня статті розповідає, що одразу ж побачила ревнощі в очах матері і тато швидко попросив дитину назад та пішов з дружиною навіть не попрощавшись. Це неабияк збентежило жінку, яка виношувала їхню дитину 9 місяців.