|
05.05.2021 12:59

Мама хлопчика не здала гроші на подарунок власній дитині: те, що зробили діти здивувало навіть батьків

Добро завжди поруч з нами. Варто тільки зробити щось невеличке для іншої людини, і світ заграє фарбами.

Мама восьмирічного хлопчика Діми була матір’ю-одиночкою. Звісна річ, їй було важко фінансово тягнути дитину самотужки. Втім, вона дуже любила синочка Діму і робила все можливе для нього. Хлопчик тоді навчався у другому класі.

Неприємна ситуація

Наближався Новий рік і класна керівниця попросила батьків усіхдітей зібрати по 150 гривень на солодкі подарунки. Молода жінка була у розпачі, адже не могла дозволити собі витратити ці гроші. Вона дуже кохала свого сина і подумала про себе, що обов’язково подарує щось після шкільного свята. Але в цей момент в її худому гаманці залишалися останні гроші, які вона планувала витрати на харчування, і не могла дозволити собі ніяких подарунків.

Подвиг

Фото взяте на просторах мережі.

Пізніше з’ясувалося, що абсолютно усі батьки здали необхідні гроші, окрім мами Діми. Коли наступив Новий рік у школі  усі діти отримали коробки з  солодощами і тільки герой статті сидів у самоті і розумів, що йому нічого не дістанеться. Хлопчик спостерігав, як кожній дитині давали солодкий подарунок і все сильніше і сильніше засмучувався. Однокласники Діми звернули увагу на те, що хлопчина залишився без презенту і зробили неймовірне: кожна дитина по черзі підійшла до Діми та маленькою ручкою дістала купку цукерок і поклала йому на стіл. Те, що зробили однокласники хлопчика вразило не тільки класну керівницю, але й батьків цих дітей.

Не тільки дорослі можуть чомусь навчати, але і діти здатні на маленькі подвиги. Пам’ятайте, що головні риси у цьому житті — це людяність та щирість!