“Моя мама — справжній боєць”: як донька Заворотнюк переживає хворобу мами і що відомо про стан актриси

Старшою донькою Заворотнюк, Анною громадськість почала цікавитись, коли стало відомо про хворобу її матері. Згодом Анна заговорила про її стан у своїй соціальній мережі.

Літом 2019 року стало відомо про страшну хворобу всіма улюбленої Віки з популярного комедійного серіалу, який виходив кілька років поспіль на наших телеекранах. Відразу після цього, особливою увагою були наділені й найближче оточення Заворотнюк, щоб дізнатись про стан акторки будь-які деталі. Її старша донька Анна також попала під приціл журналістів та репортерів. Спочатку Анна приховувала деталі свого життя від публіки, а потім заговорила про це у своїй соціальній мережі. Зараз за нею стежать понад 145 тисяч підписників.

Анастасія Заворотнюк з донькою Анною
Анастасія Заворотнюк з донькою Анною

Серед багатьох яскравих публікацій в Instagram Анни є і та, яку вона вирішила присвятити своїй матері. Це сталось відразу після Дня матері, коли всі публікували світлини, які переповнені зворушливими знімками і ще більш зворушливими підписами до них. Анна зробила це на наступний день, коли знайшла слова, які б хотіла присвятити своїй найрідніші людині. Вона опублікувала світлину в красивій білій сукні і великому капелюсі.

Анна Заворотнюк опублікувала фото в своїй соціальній мережі
Анна Заворотнюк опублікувала фото в своїй соціальній мережі

У підписі до фото додала:

“Вчора було прекрасне свято, день всіх Мам! Навіть не знаю чому, але я не змогла написати в наміченому пості ні слова. Хочу сказати, що в житті кожної мама — це найважливіший і рідна людина. Зараз моя мама тяжко хвора, але ми переможемо все погане, я впевнена в цьому. Вчора чомусь було особливо боляче від того, що відбувається. Моя Мама, не тільки найпрекрасніша і розумна жінка, але ще і справжній боєць і впорається з усім. Хочу щоб вона завжди була поруч.”

Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк має трьох дітей. Донька Анна і син Майкл Стрюкові з’явились у другому шлюбі акторки. Через 10 років після одруження пара розпалась. А у вересні 2008 року стало відомо про весілля Анастасії Заворотнюк і Петра Чернишова. У 2018 році на світ з’явилась донька Міла, народження якої довго приховували.

Більше про стан Анастасії Заворотнюк дивіться у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.