|
05.05.2021 16:55

Кухня вийшла стильною навіть без допомоги дизайнера: подружжя вдало підібрало колір стін та меблі (ФОТО)

Для якісного ремонту достатньо тільки хорошого смаку та бажання

Не всім звичайним людям по кишені ремонт наче з обкладинки чергового каталогу “ІКЕА”. Тим не менш, при наявності хорошого смаку та бажання добряче попрацювати, можна створити справжній шедевр.

Історія молодої подружні пари, яка взяла все в свої руки

Стан кухні до ремонту.

Звичайно, подружня пара придбала маленьку квартирку. На жаль, кухня в приміщенні була в жахливому стані і більш того, була дуже маленькою. Молоді люди одразу ж вирішили відремонтувати кімнату, адже кухня — найголовніше місце у домі. Там відбувається усе найажливіше. Варто підкреслити, що основні роботи вони робили на совість.

Ремонтні роботи, які провело подружжя.

Повністю змінили підлогу, пошпаклювавли стіни, відремонтували стелю, тощо. А потім питання торкнулося безпосередньо інтер’єру. Подружжя проявило фантазію , змогло вкластися у невеликий бюджет і зробити сучасне приміщення. Так, молоді люди обрали білий колір та колір деревини. Стіни вони декорували імітацією цегли кафелем. До техніки вони віднеслися серйозно і придбали сучасну, але недорогу.

Результат ремонту кухні.

Варто відмітити, що підвіконня стало частиною столешні і тому на ньому можна готувати. На кухні знайшлося навіть місце для обіду.

У кутку вони поставили невеличкий круглий стіл та два стільці, адже третього члена родини доки немає. Таким чином, подружжя успішно впоралося з невеличким ремонтом і змогло створити кухню своєї мрії.

Нехай і вас буде такий ремонт, який ви тільки забажаєте. Достатньо тільки вашого часу і готовності добре попрацювати.