|
13.05.2021 23:18

5-річний хлопчик врятував родину під час пожежі, не вимовивши ні слова: якби не дитина, сім’я б загинула

Героями іноді стають, а іноді ними народжуються.

Такі історії постійно з’являються на телебаченні та в мережах, але на припиняють дивувати простих читачів. Важко уявити, що було-б з сотнями сімей, які б не прокинулися через плач своєї дитини, що почула запах диму. Втім, ці дивовижні історії — кожна цікаво по-своєму і варта того, щоб її почути. Маленькі герої живуть не тільки в нашій країні, але по всій планеті Земля.

Декілька днів тому героєм американських новин встав маленький хлопчик, який навіть не може розмовляти. Про це повідомляє канал “WSBT”.

Мати хлопчика розповіла, що в будинку вже була пожежа сім років тому, але тоді згоріли лише дві спальні, повідомляє телеканал.

Як вдалося запобігти трагедії?

Рано вранці Торі Бент прокинулася від плачу свого сина. П’ятирічний хлопчик стояв поруч з ліжком в сльозах. Коли вона запитала в дитини, що сталося, той показав на двері, оскільки недостатньо добре вмів розмовляти. Виглянувши з спальні, жінка побачила, що будинок охоплений вогнем. Завдяки пильності хлопчика всі члени сім’ї вибігли на вулицю і врятувалися.

Фотографія взята на просторах мережі.

Ніхто з людей не постраждав, але будинок повністю згорів.
Зараз сім’я хлопчика разом з ним живе у родичів. Торі говорить, що загоряння почалося в блоці кондиціонування, після чого вогонь швидко поширився по домівці. Якби син не розбудив їх, сім’я б загинула.

Сподіваємося, що страхова компанія швидко надасть виплати родині, і дуже скоро вона зможе переїхати у відремонтовану будівлю та насолоджуватися життям, забувши про пожежу, як про страшний сон.