Categories Цікаве

Звичайна жінка виграла в лотерею 26 мільйонів доларів і випадково випрала білет: чи отримає вона джекпот?

Іноді неуважність може зруйнувати життя та знищити шанс один на 26 мільйонів.

Неприємна ситуація сталася нещодавно з мешканкою передмістя Лос-Анджелеса. Героїня стала відомою на весь світ через свою неуважність.

Громадянка США, ім’я якої не розголошується зі зрозумілої причини, не забрала свій виграш в лотереї “Super Lotto Plus”. Її квиток виявився щасливим і міг зробити свою володарку заможнішою аж на 26 мільйонів доларів.

Як знищити 26 мільйонів доларів одним рухом?

Мешканка міста Норуолк купила лотерею 14 травня 2020 року. На камерах відеоспостереження в магазині було видно, як вона купує квиток, дату і час. Після того як відбувся тираж і були оголошені результати, жінка мала цілий рік в розпорядженні, щоб пред’явити свої права на виграш.

Фото взяте на просторах мережі.

Втім, з’ясувалося, що по волі випадку жінка випрала штани, в кишені яких зберігала квиток. Справа в тому, що після прання виявилося, що лотерея безнадійно зіпсувалася.

Тепер, якщо вона не доведе компанії “Super Lotto Plus” той факт, що саме вона є власницею щасливого квитка, залишиться без багатомільйонного виграшу. Джек пот в 26 мільйонів доларів  розподілять між школами штату Каліфорнія.

Власники лотереї зараз вивчають відеозапис з магазину. Однак цих доказів може виявитися недостатньо. Компанія заявила, що є необхідність в більш точних доказах і того, що надала жінка недостатньо.

До речі, схожий випадок стався з жителькою Великобританії близько 5 років тому. Жінка випрала свою білизну разом з щасливим квитком виграшем у 46 мільйонів фунтів. Невідомо, чи змогла переможниця довести справжність квитка, але справа також переглядалася.

Share