Влад Яма став жертвою злочинців: знахабнілі аферисти “кинули” відомого хореографа на гроші

Влад Яма потрапив у дуже неприємну ситуацію.

Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу “Танці з зірками”, і тренер гумористичної програми “Ліга Сміху” Влад Яма не надто часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч людей.

Нещодавно знаменитість повернувся із сонячного Маямі, де відпочивав з красунею-дружиною Лілією і їхнім сином Леоном з січня місяця.

Обудирили хореографа

Однак, він доволі часто ділиться новинами у stories-розділі. Так, сьогодні Влад Яма вирішив поскаржитися на вкрай нечемну людину, яка підсунула йому підробну валюту. Хореограф опублікував фотографію розірваної копії та запитав підписників, хто ж саме наважився так вчинити з танцюристом. У stories також засвітився маленький син зірки Леон.

Скріншот сторіз Влада Ями з описаною ситуацією.

Нагадуємо, що в Міжнародний жіночий день, Влад Яма вирішив привітати представниць прекрасної статі зі святом. Він сфотографувався з квіткою – антуріумом – зі специфічним зовнішнім виглядом.
“Вітаю і люблю! Дякую світу за існування жінок!”, – написав Влад Яма в підписі до публікації.

А його дружина Лілія Яма привітала численних прихильниць з Міжнародним жіночим днем 8 березня, зазначивши, що майже 90% її аудиторії – дівчата. Зірка побажала українкам безліч квітів і подарунків кожен день і закликала пам’ятати, що кожна жінка – унікальна. Публікацію з теплими словами дружина танцюриста доповнила стильним портретним кадром, примірявши бежевий наряд з глибоким декольте.

Схожі статті