Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.

Знаменита українська співачка Софія Ротару завжди говорила, що шкодує про те, що не народила двох дітей. Руслан Євдокименко – її єдиний найулюбленіший син. Хоча за свого первістка зірка була готова віддати абсолютно все, неодноразово говорила про почуття провини, яке в неї виникло через недостатню кількість часу, яку вона йому присвячувала.

Так само покійний батько чоловік Анатолій Євдокименко мріяв більше бути зі своїм спадкоємцем, але доля розпорядилася іншим чином. Зокрема коли Руслан був юнаком, він отримав блискучу освіту, був майже мажором, зустрічався з різними дівчатами.

Пізніше він здебільшого займався будівництвом через свої надзвичайні математичні здібності та любов до інженерії. А коли батько помер, на його плечі лягли компанія, бізнес, і навіть репертуар матері. Дивно, але зовсім не гуманітарій за типом свого розуму Руслан зміг вдихнути в кар’єру Софії Михайлівни друге життя.

Софія Ротару розповіла правду про сина

Сім'я Софії Ротару
Софія Ротару розповіла правду про сина

Про Руслана Софія завжди говорила небагато у своїх інтерв’ю, але завжди виражала надзвичайно любов до дитини. Зокрема, вона розповіла, що будівництво їхніх об’єктів нерухомості повністю лежало на ньому. Тобто навіть до того, як компанія потрапила в його руки, Руслан насправді проявляв чимале завзяття у таких грандіозних та недешевих проєктах.

“Будівництво ми заморозили років на п’ять. Тому що всі кошти сім’ї направили на реконструкцію нашого готелю “Вілла Софія” в Ялті. А три роки тому Руслан мені сказав: “Мамо, невже за сорок років кар’єри ти заслужила лише фінський будиночок?! Ні, ти гідна чогось кращого…”. Будівництвом цілком займався син, який він усе-таки в мене молодець! Руслан і до цього керував нашими забудовами: у київській квартирі, у московській, у ялтинському будинку, на Віллі Софія”

Хоча навколо Руслана ходили чутки щодо його бажання вести легкий образ життя, а насправді ще до смерті свого батька він проявляв себе дуже серйозною та з концентрованою людиною.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.