“Малюк на підході”. Володимир Остапчук та Катерина Полтавська повідомили, що скоро стануть батьками

Популярний український ведучий Володимир Остапчук та його молода дружина Катерина Полтавська повідомили про те, що незабаром стануть батьками.

Ще декілька тижнів тому скандальний блогер Богдан Беспалов повідомляв про те, що Катерина Полтавська нібито приховує вагітність. Однак, жодних доказів цій інформації не було.

Зокрема, блогерка активно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різноманітний контент, включаючи свої фотографії, і на знімках не було помітно живота. Але як добре відомо, зіркам останнім часом вдається приховувати свій стан завдяки фотошопу, а також архівним кадрам.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська повідомили, що скоро стануть батьками

Молода дружина Остапчука розповіла правдиву історію їхнього знайомства
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська повідомили, що скоро стануть батьками

Нарешті пара все ж таки наважилася розповісти про щасливу подію, яка незабаром станеться в їхній сім’ї. Володимир Остапчук та Катерина Полтавська опублікували відео, на якому показали вже округле животик блогерки, а у дописі до публікації повідомили, що малюк Остапчук вже на підході.

Безумовно, на публіку ще чекає новина про стать майбутньої дитини, а також контент пов’язаний з вагітністю, адже Полтавська, як і велика кількість інших блогерів розповідає про досвід, який отримує зі звичайного життя, і не скупиться на новини.

Нагадуємо, що у своєму сюжеті Богдан Беспалов розповів, що нібито Володимир Остапчук та Катерина Полтавська не просто чекають на дитину. Нібито молода дружина вирішила використати цікаве положення для того, щоб втримати біля себе ведучого. Звичайно, ніяких підтверджень цій інформації також немає.

Втім, рік тому Катерина Полтавська потрапила у гучний скандал через ревнощі до чоловіка, які проявила під час його спілкування з шанувальницьами. Пізніше їй довелося роз’яснювати публіці, що це не було тим, чим здалося.

До того ж блогерка неодноразово говорила про те, що дійсно мрія народити дітей і мати велику щасливу родину. Судячи з усього, вона вже на шляху до своєї мети.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.