Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

У своїх інтерв’ю Софія Ротару завжди отримує запитання на рахунок її секретів молодості. Легенди української естради вдається надзвичайним чином зберігати здоров’я своєї шкіри, волосся та уникати зовнішніх проявів старіння.

Артистка регулярно відповідала, що дотримується здорового образу життя, не має поганих звичок, тощо. При цьому співачка заперечувала наявність пластичних операцій чи втручання косметологів.

Правда ж полягає у тому, що у артистки мʼязовий тип старіння. Завдяки масивним кісткам обличчя їй вдається підтримувати його стан на високому рівні. Не відбувається жодних деформацій, не виникає великої кількості зморшок.

Окрім того Софія Михайлівна завжди тримала свою вагу в порядку, що також допомогло їй виглядати у своїй 77 років максимально круто і при цьому натурально, на відміну від її одноліток, які в погоні за молодістю часто стають схожими на славнозвісну Донателлу Версаче.

Софія Ротару показала, як змінилася за 50 років кар’єри

Онучка Софії Ротару показала, як виглядає її коханий
Онучка Софії Ротару показала, як виглядає її коханий

Також можна помітити, що у зірки ідеальний прикус, а посмішка виглядає натурально. Стоматологи Софії Михайлівни зробили велику роботу, яку вже давно оцінили не тільки фанати, але й експерти.

Однак, артистка завжди ховає зону декольте та руки. Софія Михайлівна може відкрити лише третину біля зап’ястя і ніколи не вище. Судячи з усього, співачка може мати ознаки фотостаріння саме у цій зоні.

Зовсім скоро Ротару буде святкувати свій день народження, а отже імовірно потішить публіку свіжими кадрами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Востаннє вона виходила на зв’язок 2 роки тому, коли закликала публіку пожертвувати гроші для її фонду, який допомагає сім’ям захисників.

Софія Ротару розповіла історію свого єдиного кохання
Софія Ротару показала, як змінилася за 50 років кар’єри

Тоді вона повернулася до рідного села Маршинці, звідки і поділилася кадрами. До речі, там досі живуть обидва її брати, які займаються господарством.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.