Уникає дружину та дітей: Григорій Решетнік розповів про стосунки зі своєю сім’єю – “Почну ховатися в лісі”

Популярний український телеведучий та відомий сім'янин Григорій Решетнік розповів про стосунки зі своєю родиною та зізнався, що ховається від неї.

Напевно, хто не зростав у великій родині, той ніколи не дізнається, наскільки важким може бути сенсорне навантаження у дорослих членів сім’ї. І тим не менш, основну його частину беруть на себе матері, які часом не можуть згодом подолати ні тактильне виснаження, ні фізичне.

Тим часом діти вимагають до себе багато уваги, любові, взаємодії з ними. І люблячі батьки намагаються усе це дати. І мало хто знає, як вони справляються з втомою, коли вона навалюється усією своєю масою.

Григорій Решетнік зізнався, чому ховається від дружини та дітей

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому не ставить дітей в приорітет
Григорій Решетнік зізнався, чому ховається від дружини та дітей

Григорій та Христина завжди мали репутацію ледь не найліпших сім’янинів Україні. Вони із цієї категорії пар, які обожнюють дітей, готові робити все для того, щоб побудувати міцну родину, люблять своїх батьків, привчають малечу до самостійності і при цьому чимало заробляють.

Але нещодавно Григорій відкрив завісу таємниці, яку він довго зберігав у своєму серці. Виявляється, ведучий також дуже втомлюється і навіть знаходить способи побути наодинці з собою. Так як Григорій зазвичай на роботі, він набагато менше часу проводить зі своїми дітьми, ніж дружина. Однак зараз родина знаходиться на відпочинку, а тому телеведучий з ними постійно.

Решетнік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, на яких показав, як ховається від власних синів.

Григорій Решетнік зізнався, чому ховається від дружини та дітей

“Заховався від дружини та дітей… Сподіваюсь, на пошуки піде пару годин, наступного разу почну ховатися в лісі”

Христина поки що не відреагувала на це неймовірне зізнання, але цікаво, що вона одразу зможе знайти свого чоловіка, якщо побачить його stories, тому цей крок був недалекоглядний. З іншої сторони, хто знає, можливо Христина підіграє благовірному та дасть йому відпочити декілька годин.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.