Мартиновська теж захоче: суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як після тренування наминає тортик

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво то наполегливо витрачає свої сили у спортзалі, то сидить вдома у халаті і поїдає шматок великого торту. Усе тому, що він має дві крайності у своєму характері.

Ектор Хіменес-Браво, який є канадським та українським шеф-кухарем колумбійського походження, а ще суддею проєкту “МастерШеф Україна”, показав дві сторони своєї крайності (крайності своїх емоцій). Він це зробив жартома, знявши і виклавши stories на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Так, відомий кухар України, то дуже старанно, наполегливо та успішно займається спортом у спортивній залі, то сидить вдома в халатику із рушником на голові та п’є смачний чай. Ектор опублікував відео на якому він дуже серйозно виконує різні вправи, аж до того, що піднімає гантелі.

Тепер зрозуміло, чому в свої 52 роки він виглядає так струнко і підтягнуто, а ще він має міцні м’язи. Саме це і є його перший стан — максимально працювати над собою, ще раз працювати і ще раз працювати.

Ектор Хіменес-Браво показав свою специфічну дієту після тренувань
Ектор Хіменес-Браво показав свою специфічну дієту після тренувань

Друге — це зовсім інший чоловік, зовсім інший Ектор Хіменес-Браво, а саме — у білому халаті з величезним шматком торту. Або у бежевому халаті з повною тарілкою інших смаколиків. І на додачу до цього всього — велика філіжанка кави.

Крім цього, відомий шеф-кухар змушений рано прокидатися — хоче він цього чи ні. Принаймні, його домашні улюбленці – песики Клопік і Лупіта про його бажання навіть не питають, оскільки їм зранку потрібно іти на прогулянку.

Не дивлячись на те, що Ектор, як і всі прості люди, любить по сидіти в халаті та поїсти щось смачненьке, він завжди намагається бути в режимі. Насамперед, відвідувати і не пропускати заняття у спортзалі. А оскільки тренувати потрібно не тільки тіло, а й розум, час від часу Ектор намагається щось читати та дивитися щось нове.

Ектор Хіменес-Браво показав свою специфічну дієту після тренувань
Ектор Хіменес-Браво показав свою специфічну дієту після тренувань

Знаменитість колумбійського походження любить і вивчає історію України. У своєму stories в Instagram він зробив опитування для того, щоб дізнатися наскільки добре його підписники знають історію нашої країни.

“А давайте перевіримо наскільки добре ви знаєте історію України. Будемо разом вчитися”, – повідомив Ектор.

У своїх читачів Ектор Хіменес-Браво запитував про відомих людей (постатей) в Україні. Насамперед, особисто він добре знає інформацію про Костянтина Василя Острозького (сина князя Костянтина Острозького) та українського письменника Івана Котляревського.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.