Танцюй, японська тьотя: розкритикований українськими фанатами Потап почав набирати популярності у Японії

Вам не подобався Потап? Що ж, тепер його перехопили японці. А вони розуміються на всьому якісному. Невже українці не змогли оцінити справжній діамант у шоубізнесі?

Пам’ятаєте пісню “Атятя”? Тільки не говоріть, що вам вона не подобається. Хтось же зміг забезпечити їй понад 37 мільйонів переглядів на YouTube. Втім, популярність треку в Україні є зрозумілою. Але в далекій Японії? Саме так, у японському TikTok набрав популярності трек гурту MOZGI. Поки ви читаєте цей текст, під композицію Потапа танцюють сотні японців. Про таке досягнення співака Влад Волошин розповів у TikTok телеканалу “Прямий”.

Влад Волошин розповів про успіхи Потапа на музичному ринку Японії
Влад Волошин розповів про успіхи Потапа на музичному ринку Японії

Сам співак зараз знаходиться в Європі та навіть не влаштовував тут Японією. За кордоном Потап продовжує працювати та випускати нові пісні українською. Найсвіжішим релізом артиста став трек “Вибач”. Співак зазначає, що він присвятив його жінками, які попри все вміють пробачати коханим чоловікам, а також тим чоловікам, які усвідомлюють помилки та не соромляться за них перепросити.

Олексій зізнався, що у минулому неспроможність попросити пробачення коштувала йому стосунків з багатьма чудовими, близькими людьми. Цей досвід він вважає дуже цінним, бо зараз він виріс над собою та вміє перепрошувати. Така навичка для Потапа є важливою. Завдяки їй людина не лише демонструє усвідомлення власних проступків, а й турбується про людину, яку могла ними образити та знімає тягар провини.

Настя Каменських привітала Потапа з релізом нової пісні
Настя Каменських привітала Потапа з релізом нової пісні

На прем’єру нової пісні відреагувала дружина Олексія Настя Каменських. Вона привітала його з виходом кліпу та дала зрозуміти, що чутки про їхнє розлучення є невиправданими. Багато хто вважає, що композиція “Пробач” в першу чергу адресована NK. Хай там як, але лірична композиція у співака вдалася хорошою. І особисто нам подобається такий Потап, який вміє змінюватися не лише для стосунків, але й для творчості.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.