Тепер накладна не потрібна: Дзідзьо відростив величезну сиву бороду і показав, як виглядає зараз (ФОТО)

Знаменитий український виконавець Михайло Хома, який прославився під псевдонімом Дзідзьо, вразив мережу змінами у зовнішності. Тепер у нього натуральна борода.

Свого часу образ зятю став справжнім брендом, який згодом почав продавати сам себе. Веселого музичного дідуся обожнювали всі: від дорослих до дітей. І це також цілком резонно, адже він завжди дарував хороший настрій і супроводжував нас у найсвітліші в житті часи.

У 2022-у даний герой втратив свою актуальність, адже важкі події в країні зовсім не розташовували до прослуховування подібних треків. Але Михайло був до цього підготовлений.

По-перше, в нього вже був деякий серйозний репертуар, а по-друге сам він вже хотів вийти із образу смішного дідуся. Таким чином Михайло почав гастролювати разом з Олександром Пономарьовим та дарувати свою увагу як захисникам, так і українцям, які бажали взяти участь у благодійності артистів.

DZIDZIO показав, як виглядає з сивою бородою

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Михайло не надто активний, хоча завжди попереджає про те, в якому місті буде виступати, і де можна придбати квитки. На афішах його старі фотографії, тому шанувальники здебільшого рідко бачать артиста.

Однак, нещодавно фанати отримали можливість побачити серйозні зміни в його зовнішності. Так, Михайло відростив свою власну бороду, до того ж з великою кількістю сивини.

DZIDZIO показав, як виглядає з сивою бородою

Для відео, в якому Михайло запрошував слухачів відвідати концерт, він також постав у картузі та звичайній футболці синього кольору. Але це вже звична справа, адже Михайло одягається в побутовому житті дуже просто, щоб не бути надто помітна. Однак, навряд в нього це виходить.

Нагадуємо, що 3 роки тому у зірки стався гучний скандал з колишньою дружиною Славією. Пара на той момент розлучалася, а тому на поверхню вийшла велика кількість детали їхнього особистого життя. Врешті-решт вони змогли мирно розійтися, і ба більше, зараз Михайло допомагає екс-дружині будувати музичну кар’єру.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.