|
25.05.2021 14:52

На Одещині суд повернув дітей жінці, яку не відірвати від пляшки: спить у під’їзді, живе в боргах. Деталі

В Одесі мешкає жінка, яка лякає своєю поведінкою сусідів, продавчинь місцевих крамниць... Але апеляційний суд вважає за потрібне їй повернути її дітей.

Недарма кажуть, що страшніше жіночого алкоголізму нічого немає у світі… Найгірше те, що часто у таких представниць “прекрасної статі” є ще діти, які дуже сильно страждають від горе-матерів. У цьому матеріалі розповімо вам, як суд вирішив повернути пиятиці дітей…

Її звати Христина. Сусіди багато разів бачили, як вона купує горілку, бере в борг пляшку, спить у під’їзді.

Жінка-пиятика. Ілюстративне фото.

Скільки років жінці – майже ніхто не знає. Минулого тижня майже всі крупні телеграм-канали Одеси написали про неї, адже відео, як надсилали користувачі, не могло нікого лишити байдужим. На відео занедбана білявка спочатку намагається взяти в борг пляшку спиртного у магазині, а вже потім її знаходять у під’їзді. Там вона часто спить, коли напивається до нестями.

На Одещині суд повернув дітей жінці, яку не відірвати від пляшки.

Сусіди розповідають, що бачили її “методи виховання”. Виявляється, одного разу Христина тримала за ноги маленьку донечку з вікна. Скандали з сусідами вирішує скандалами. Одного разу обіцяла підпалити будинок. Проте, 11 місяців тому суд відібрав у неї дітей.

Пиятику зобов’язали зав’язати зі спиртним та закодуватися. Цілих чотири довідки є у жінки стосовно того, що вона начебто “закодована”. Втім, це не заважає їй далі пити.

Тепер долю її дітей (а їх у жінки двоє) вирішив апеляційний суд. Жінці дозволили забрати малюків. Продавчиням хизується, що наче починає нове життя та скоро переїде з Одеси. Та мало хто у це вірить…