|
03.06.2021 22:33

Поліцейські знайшли жінку, яка декілька тижнів блукала каналізаційними ходами: пішла туда через безвихідь

Цій знахідці одночасно і жахнулися і зраділи, адже героїня статті вижила.

43-річна жителька Техасу на ім’я Ліндсі була знайдена 29 травня поліцейськими після тритижневого блукання каналізаційними ходами. Про це повідомляє поліція штату.

Як Ліндсі потрапила до каналізації?

Головна героїня статті була відправлена на примусове лікування у психіатричну лікарню незадовго до інциденту. Як і раніше Ліндсі вдалося втекти з центру реабілітації. Дівчина відправилася до свого хлопця і біля його будинку купалася у каналі. Там вона побачила хід до каналізації. За її словами, їй стало цікаво, що ж там всередині, дівчина пішла далі і заблукала. До пошуків одразу ж приєдналися родичі дівчини, які були дуже занепокоєні її долею. Тільки через 3 неділі старання поліцейських та рідних дали якісь результати.

Кадр з місця події.

Поліцейські доповідають, що коли вони знайшли дівчину вона була дуже втомлена, оголена та ледве трималася на ногах. Також вони підкреслили, що у каналізації багато пацюків і неймовірно тхне. Це просто диво, що вона вижила у таких умовах. Сама Ліндсі стверджує, що пила якийсь напій, який врятував її життя. Коли головна героїня статті була знайдена, то була знесилена, дуже брудна і мала тілесні пошкодження.

Сумна історія Ліндсі

Родичі дівчини доповідають, що вона страждала на психоз та посттравматичний синдром. Її психіка не витримала багаторічного перебування у стосунках, у яких було багато насилля. МамаЛіндсі також розповіла, що вона є залежною від наркотичних речовин.

Зараз вона почувається набагато краще і направлена на повторне проходження реабілітації.