“Танці з зірками”: що лишилося за лаштунками улюбленого танцювального шоу

Проект "Танці з зірками" закінчилися, але учасники та судді продовжують ділитися враженнями.

Хореограф Григорій Чапкіс, якому син влаштував справжній сюрприз, привідкрив завісу особистого життя і розповів, що конфліктів у родині через нову дружину хореографа ніколи не було. Син, якого теж звати Григорій. зауважив, що вони лише раді, що поруч з зірковим батьком є людина, яка його любить і турбується про нього.

Сам же грег Чапкіс заснував з нуля свою танцювальну студію в Америці і прославив ім’я батька на весь світ. Танцями також займається і донька хореографа. На думку сина танцювальної легенди України, карантин змінив багато чого як у світі, так і у їхній родині.

А от для футболіста та ексучасника проекту “Холостяк” Сергія Мельника проект став справді доленосним. Як розповів сам завидний холостяк України, зустріч з Анною різатдіновою не була піар-ходом. аджне ті емоції та почуття не можна було передбачити чи зрежисерувати. тим паче це було не для того, щоб переконати громадськість у його традиційній орієнтації.

Сергій Мельник та Анна Різатдінова
Сергій Мельник та Анна Різатдінова

Сергій Мельник зауважив, що у суспільстві побутує думка. що якщо чоловік слідкує за собою. то це відразу стає ознакою його нетрадиційної орієнтації.

Екс-віагрянка Надія Мейхер не приховує, що від самого початку знала, що не переможе у проекті. Але вболівала за Юлію Саніну, адже дівчина прийшла на шоу без підготовки. Себе ж вона вже називає переможницею, адже виходити на паркет кожного тижня, попри втому і виснаження і долати себе це вже перемога.

Так само ставиться до почесного другого місця і Юлія Саніна. Вона вважає, що отримала те, за чим прийшла на проект і для неї це вже перемога. крім того співачка розповіла, що з її досвіду, отримавши друге місце, теж можна почуватися щасливо. Цей проект став переломним і для її родини. У родинний вечір, після танцю з батьком, вона зауважила, що її тато став зіркою району. Крім того, Юлія Саніна зізналася, що тато був єдиним з родини, що наважився на таку авантюру.

Після одного з виступів з парою рок-діви та хореографа Діми Жука один з суддів проекту Влад Яма отримав травму. Він розповів, що пережив операцію, під час якої йому вставили спицю і в нього попереду довгий період реабілітації. При цьому він зауважив, що бути лівшею йому моментами дуже важко, адже по життю він правша. Після такої пригоди хореограф зауважив, що на такі експерименти більше не піде і зробив висновок, що сидіти у суддівському кріслі набагато безпечніше.

А от старша донька Надії Мейхер Анна давно мріяла вийти на сцену разом з зірковою мамою. так само не довелося довго вмовляти і пасинка Санти Дімопулос. За словами зірки, він відразу згодився її підтримати. крім того, дівчина розповіла, що їй було не легше, ніж усім іншим. А участь у “Танцях з зірками” стала реалізацією її мрії.

Санта Дімопулос розповіла, що в дитинстві на танці її відвів тато, але після його смерті вона закинула це заняття. Крім того, на закиди.ю що вона брала участь у чемпіонатах, співачка зауважила, що то були дитячі конкурси і їх було не так багато, оскільки вона часто лишалася без партнера.

Екс-віагрянка зізналася, що рішення віддати кубок Юлії Саніній, яке обурило прихильників, було спонтанним. Вона зауважила, що рок-діва достойніша перемоги, адже пройшла весь шлях з нуля.

Санта Дімопулос і Юлія Саніна
Санта Дімопулос і Юлія Саніна

А от кумир мільйонів Дан Балан зізнався, що “Танці з зірками” вмикав заради того, щоб подивитися на вбрання Тіни Кароль. При цьому співак зауважив, що жив у цей час на три країни, однією з яких стала Україна. При цьому співак вирішив залишити у секреті і його стосунки з українською поп-дівою Тіною Кароль.

Так, улюблений проект лишив багато таємниць, які продовжують не давати спокою фанатам. Особливо пристрасно вони слідкують за розвитком стосунків між Даном Баланом і Тіною Кароль.

Схожі статті