|
06.06.2021 20:43

Звичайний поліцейський врятував життя малюку, якому було 3 неділі: яка винагорода чекає на служителя порядку

Ще одна історія і ще один герой, який заслуговує того, щоб про нього почули.

Нещодавно у штаті Арканзас, Об’єднані Штати Америки, сталася неймовірна історія. Маленька дитина на ім’я Грейді ледь не померла, але її рятівником став поліцейський-новобранець.

Як поліцейський врятував Грейді?

Коді Хаббард і Грейді.

Повідомляється, що полісмена на  ім’я Коді Хаббард, який тільки нещодавно заступив на службу, відправився на виклик до батьків малюка, якому ледь виповнилося три тижні. Виявляється, малюку намагалися дати краплі від колік і дитина почала задихатися.

Спантеличені батьки не панікували і одразу ж подзвонили в “Службу спасіння 911”. Найближчий поліцейській до будинку у особі Коді прийшов і одразу ж привів до тями маленького за допомогою деяких маніпуляцій.

Виявляється, Коді вже мав подібний досвід з власною донькою, яка також задихалася через краплі. В американські новини навіть потрапив запис процесу, коли Хаббард приводив до тями крихітного Грейді. Відео велося з нагрудної камери у нього на формі.

Після того, як йому вдалося привести до тями малюка Грейді, служитель порядку повернувся до своєї патрульної машини, не витримав і заплакав. Зараз малюк почувається добре. Батьки доповідають, що ніяких проблем зі здоров’ям у Грейді не знайшлося.

Насамперед, на Коді Хаббарда чекає винагорода за спасіння життя. Хлопець у короткий час став зіркою у всьому світі. Адже для того, щоб врятувати життя такій крихітці не достатньо мати велике серце, а ще й холоднокровність, сміливість, бажання допомогти та віра в краще.

Сподіваємося, що Грейді більше ніколи в житті не потрапить у подібну ситуацію, а Коді вдасться врятувати ще не одне життя!