“Я не хочу позбавляти сина дитинства”: Сергій Лазарев розповів, що його син попросив у Діда Мороза

Співак Сергій Лазарев готується разом із дітьми зустрічати Новий рік. Артист розповів, про який подарунок мріє його син.

За рівнем знань 6-річний Микита вже готовий гризти граніт науки, але зоряний тато не хоче забирати дитинство у дитини.

37-річний співак Сергій Лазарєв розповіла сайту Teleprogramma.pro, що його діти – шестирічний Микита і дворічна Аня – попросили у Діда Мороза на Новий рік. А ще недавно у артиста відбулася розмова з сином про те, чи існує зимовий чарівник. Ми запитали у чоловіка, чи правда, нинішні діти набагато кмітливим, ніж батьки в їхньому віці.

Лазарєв зазначив, що малюки дійсно дуже швидко все схоплюють і добре розуміють. На думку співака, на це впливає нинішній час з її різноманітними можливостями для навчання і розвитку кругозору. Але, хоч його діти і показують хороші результати в розвитку, чоловік не жене їх якомога швидше в доросле життя. «Микита кмітливий, тямущий, і мені здається, що він вже зараз міг би піти в школу, але я вирішив, що все-таки нехай ще трохи побуде в безтурботне дитинство і піде на наступний рік. Хоча до першого класу він вже готовий – читає, пише “, – зізнався Сергій. Він додав, що старший братик позитивно впливає на сестричку: поруч з ним Анютка швидко вчиться новому, наприклад, на два роки вона вже дуже добре говорить. Хоча дітям є, в кого бути кмітливими: сам Лазарєв вже в 6 років пішов в школу, а в 16 вступив до інституту. Артист зізнався, що карантин допоміг йому більше часу провести з родиною, але в цьому був і один негативний момент: діти дуже сильно прив’язалися до тата, і тепер зірка з тривогою чекає відновлення концертів, коли йому знову доведеться надовго їхати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.