|
12.11.2021 20:08

Люди врятували кошеня з чотирма вухами і тепер хвостатий – справжня зірка мережі: багато милих фото

Шляхи Господі несповідимі. У Туреччині на світ з'явилося незвичайне кошеня, яке має дивовижну зовнішність. Доля нагородила його аж чотирма вухами. Як виглядає та живе чудернацьке створіння і чому від нього намагалися позбавитися - читайте далі у матеріалі.

У нього 4 вушка і величезне добре серце. Кіт Мідас з’явився на світ у Туреччині, але через свою особливість став “бракованим”.

Люди врятували кошеня з чотирма вухами

Ніхто не хотів брати до себе пухнастика. Дні минали на вулиці у холоді, собаки ганяли бідолаху, а прохожі відверталися від хвостатого. Та світ – не без добрих людей. Одна жіночка пожаліла крихітку та приютила.

Люди врятували кошеня з чотирма вухами

Котячий малюк виявився напрочуд лагідним та вдячним своїм господарям. Перші дні поводився дуже скромно. Спав клубочком і бігав до своєї мисочки. Хазяйка вирішила, що таку дивовижну, майже інопланетну істоту, має бачити весь світ.

Люди врятували кошеня з чотирма вухами

Щодо другої пари вушок, припускають, що вони – не чують. Створивши сторінку в інстаграмі, жінка навіть не підозрювала, який ажіотаж викличуть фото та відео тваринки.

“Немає кращого місця, як дім, клянусь.
Моя сім’я здається хорошими людьми”, – жартівливо передала емоції нова “мама” котика.

Попри свою пару вушок, Мідас виявився таким собі звичайним за характером котом. Любить бігати по хаті, полювати за іграшками, гратися з мотузочками та, поки господарі не бачать, навідуватися у їхні тарілки.

Люди врятували кошеня з чотирма вухами

Та у малюка знайшли ще одну відмінність згодом. На животику у нього є біла плямка у вигляді сердечка.

Такий знак дуже пасує хвостатому, адже цілком і повністю відображає його характер. Новий дім Мідас ділить ще з одним хатнім улюбленцем. Білий ретрівер Сюзі приглянулася малюку та стала його найкращою подружкою. Господарка розповіла у своєму блозі, що котик приходить до собачки перед сном та лизькає їй носик. Виглядає це дуже мило і здається, наче вухастик так бажає їй доброї ночі.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.