|
21.10.2020 23:14

В Канаді створили перший фільм жахів для котів (відео)

Головним антагоністом фільму став огірок, адже в інтернеті є багато роликів, де коти лякаються цього овоча, побачивши його біля своєї миски.

Фільм жахів тепер пропонують дивитися… котам. Виробник їжі для кішок з Канади, компанія Temptations Cat Treats створила перший у світі котячий хоррор. В фільмі зло і жах уособлює звичайний огірок.

В чотирихвилинній анімаційній короткометражці “Scaredy cat” милий біло-рудий котик вночі намагається спіймати клубок вовни, який приводить його на кухню. Там відбувається різні дивні речі, а потім з’являються огірки, які не на жарт лякають котика, повідомляє All Hallows Geek.

Зазначимо, що в мережі можна побачити чимало відеороликів, на яких кішки лякаються огірків, які кладуть біля їхньої миски, поки вони їдять. В більшості випадків, побачивши цей овоч, коти тікають.

Творці фільму вирішили розширити цю тему, і випустили фільм жахів для кішок і їхніх господарів.

Однак, насправді, справа зовсім не в огірках – коти б погано реагували й інші овочі чи фрукти.

Просто коти місце біля своєї миски сприймаєть як мало не найбезпечніший куточок в домі, тож коли зненацька там з’являється незрозумілий предмет, схожий на змію (їх ссавці бояться), це їх лякає. Але в тренди Ютубу потрапив саме огірок, тому його і вирішили зробити головним героєм фільму.

Наскільки котам потрібні фільми жахів, сказати важко, але під час створення короткометражки компанія співпрацювала з науковим інститутом Waltham Petcare Science, і використала такі звукові частоти, які можуть привернути увагу кішок до перегляду їхнього творіння.