|
07.04.2022 14:35

Тест на уважність: спробуйте знайти за одну хвилину симпатичне мишеня у дровах. А може вийде швидше?

Спробуйте трохи розслабитися та пройдіть тест на уважність. Це не займе багато часу, але буде цікаво та корисно для вас. До того ж покращиться настрій

Пропонуємо вам пройти тест на уважність. Цей тест досить цікавий. Потрібно знайти за одну хвилину маленького мишеняти, яке ховається в дровах. Люди, які раніше проходили подібні тести, повинні впоратися із завданням швидше ніж за одну хвилину. Відразу обмовимося, що мишеня невелике і воно не відразу впаде в око. Річ у тому, що фарбування мишеня допомагає йому бути практично невидимим серед дров. Однак для уважної людини пройти цей тест не складе труднощів. А новачкові доведеться витратити більше часу. Потрібно розвивати свою уважність. Це знадобиться на роботі та в побуті. Адже ви таким чином тренуєте свій мозок. Це для нього як заряджання.
Знайте, що уважність можна покращити, виконуючи такі дії:

Підрахунок дихання

Сядьте спокійно із закритими або напіввідкритими очима, очистить свій розум і рахуйте власне дихання, не намагаючись змінити або контролювати його. Порахуйте до 10 вдихів, потім почніть спочатку. Те, що ви робите, – це медитація усвідомленості – це все, що потрібно.
Це відмінна практика на початку або в середині дня, щоб задати тон розумової ефективності протягом дня. Це допомагає мозку навчитися ефективніше обробляти інформацію та зосереджуватися на чомусь одному. Ви побачите негайні вигоди. І якщо ви витрачатимете від 5 до 10 хвилин на підрахунок дихання таким чином кожен день, ви побачите набагато більше переваг, оскільки станете продуктивнішими та будите мислити більш ясно. А тепер спробуйте пройти тест на уважність та знайти за одну хвилину симпатичного мишеняти у дровах. Ну, як знайшли мишеня? Якщо вам це проблематично, то ви можете подивитися, де ховається мишеня на фото нижче. Виявляється він був у всіх на очах.
Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Мишеня у колі