Екс-учасник “Холостячки” Євген Ковтуненко розповів про свій внесок у перемогу України над російськими окупантами

Фронт буває різним, найголовніше, щоб людина на будь-якому фронті наближала перемогу України над агресивною росією. Багатьом вдається поєднувати волонтерство та інформаційну діяльність

Триває війна в Україні. Йде протистояння між добром та злом. На боці добра – Україна, на боці зла – агресивна росія. Усі демократичні країни стали на бік добра і засудили віроломний напад рашистів на нашу Батьківщину. Українці кожен на своєму місці роблять посильний внесок у наближення перемоги над абсолютним злом. ВСУ зупинило просування російських військ і незабаром настане переломний момент у війні. Представники шоубізнесу також вносять вагомий внесок для перемоги.

Як склалося життя учасників першої Холостячки: Євген Ковтуненко
Євген Ковтуненко приєднався до батальйону блогерів та підтримує інформаційну політику України

Так ексучасник “Холостячки” Євген Ковтуненко почав активно займатися волонтерською діяльністю. Нещодавно Євген Ковтуненко розповів, чим він займається. Окрім волонтерської діяльності він перебуває на інформаційному фронті. Раніше до війни Євген Ковтуненко був власником юридичної компанії та ресторану. З перших днів війни вони з братом ухвалили рішення про передачу всіх продовольчих запасів до київської тероборони. Як розповів Євген Ковтуненко: “Роздали гроші співробітникам і відпустили всіх рятувати себе та свої сім’ї.” Наразі, коли йде війна в Україні Євген Ковтуненко приєднався до батальйону блогерів та підтримує інформаційну політику України. Він зібрав кошти на бронежилети. На своїй сторінці в інстаграм Євген Ковтуненко проводить консультації та відповідає передплатникам, які у них є права під час військових дій і що можна чи не можна робити. Паралельно Євген Ковтуненко збирає гроші на купівлю тепловізорів. Євген Ковтуненко – лейтенант запасу. Він дізнавався коли його призвуть до армії, але йому сказали, що поки що його військова спеціальність не потрібна. Євген Ковтуненко закликав кожного українця робити свій посильний внесок у перемогу.
Слава Україні!

Схожі статті