Categories Цікаве

Найкрасивіша жінка в світі за версією чоловіків: як вона виглядає (фото)

Ідеал краси не вписується в загальноприйняті стандарти, її важко назвати худою.

Хільде Осланд – жінка, яку мільйони чоловіків вважають ідеальною красунею.

Хільде – відома норвежська модель, красою якої захоплюється весь світ. Чарівна білявка з милим личком має майже 4 мільйони фоловерів в Instagram, її називають ідеалом жіночої вроди.

Хільде Осланд

Дівчина стала відомою в 2012 році після участі в популярному талант-шоу Idol Norway. Хільде не перемогла, хоча є власницею яскравого голосу, але стала успішнішою навіть за переможців. Зірок цього шоу талантів вже всі забули, а ось її обличчя запам’яталося. Хільде помітили і полюбили завдяки її незвичайній чарівній зовнішності, і тепер вона популярна на всіх континентах.

Хільде Осланд

Спочатку Хільде захоплювалися тільки в Норвегії. Модель і співачку тут називають скандинавським еталоном жінки, “сніговою королевою”. А потім Осланд почала вести активно свою сторінку в Instagram, і знайшла шанувальників по всьому світу. І якщо перші пости Хільде були доволі скромними, то згодом північна діва стала відвертішою в демонстрації своїх принад.

Хільде Осланд

В своєму блозі в Instagram спокуслива норвежка часто позує в купальниках і білизні. Хільде має типово скандинавську зовнішність – в неї голубі очі і біляве волосся, пухкі губки. Особливістю моделі є пишні форми. Ріст Хільде – 165 см, вага – 68 кілограм. «Снігова королева» не вписується в стандарти, але це її тільки допомагає залишатися унікальною і популярною.

Хільде Осланд

Хільде народилася в мальовничому норвежському містечку Бергені і закінчила університет за спеціальністю економіка. Хоча модель виглядає дуже молодо, насправді їй уже 33 роки. Після програшу в талант-шоу дівчина не склала руки, і тепер вона заробляє на рекламі різних брендів понад 40 тисяч доларів на рік, цього її вистачає для безбідного життя і подорожей по всьому світу.

Share