Home Цікаве На слова священника: «Будь ласка, встаньте…», чоловік піднявся з інвалідного візка і підійшов до нареченої

На слова священника: «Будь ласка, встаньте…», чоловік піднявся з інвалідного візка і підійшов до нареченої

На слова священника: «Будь ласка, встаньте…», чоловік піднявся з інвалідного візка і підійшов до нареченої
Кевін Тейлор і Одрі

Тринадцять років тому, пише Gazeta.ua, Кевін Тейлор із Техасу зламав ногу. Перелом виявився нескладним, але у результаті травми у пацієнта розвинулася рефлекторна дистрофія. Кевін сів у інвалідне крісло на багато років. За словами лікаря, це був найважчий з випадків, який йому коли-небудь доводилося бачити. Зрештою, Кевіну довелося ампутувати ногу.

У Кевіна був справжній товариш, який захоплювався його мужністю і волею: «Кевін ніколи ні на що не нарікав». Одного разу товариш Кевіна прийшов не один, а зі супутницею. Між Одрі і Кевіном народилося почуття, яке ставало все глибшим. Згодом вони зрозуміли, що хочуть бути разом вирішили побратися.

І ось під час весільної церемонії батько Одрі підводить дочку до нареченого, який сидить в інвалідній колясці. Священник звично вимовляє слова «Наречені, будь ласка встаньте поряд». І в цю мить Кевін піднімається з крісла-коляски на дві ноги і підходить до обраниці.

Таке дівчині не могло навіть приснитися. До її щастя додалася ще велика радість, яка й повинна наповнювати серце у день вінчання.

Виявляється Кевін довго готувався до цієї миті. Таємно відвідував психотерапевта, наполегливо робив чисельні вправи з відновлення функцій м’язів і вперто вчився ходити з протезом.

У підсумку, молодята ще й станцювали свій перший танок.

Ця дивовижна історія кохання двох благородних і сильних людей є свідченням того, що долю можна змінити, якщо є віра у власні сили і справжня любов.