|
25.06.2022 23:17

Як правильно назвати дівчинку, народжену літом 2022: найкрасивіші українські імена з гарною енергетикою

Як назвати дівчинку у 2022 році? Всім батьками, без виключення хочеться подарувати своїй крихітці не просто ім'я, а й гарну долю. Якщо ви при надії - цей матеріал для вас.

В українській традиції завжди ретельно підбирали імена. З давніх-давен вважалося, що воно несе особливу енергетику та може вплинути на долю. З приходом християнства, дітей почали називати згідно святців. Етнологи часто зустрічають практику у селах минулого, коли матері навмисне записували неправильну дату народження малюка, аби сформувати його життєвий шлях, відповідно до характеру певного святого чи святої.

Як правильно назвати дівчинку, народжену літом 2022

Нині ж у нас є свобода вибору будь-якого імені.

Як назвати дівчинку у 2022 році: особливості характеру

Як правильно назвати дівчинку, народжену літом 2022

2022- це рік Чорного тигра. Не всі імена підходять, аби найкраще назвати дівчинку, народжену цього літа. У малечі під знаком смугастого патрона дуже енергійний жвавий характер. Вони ростуть амбітними, кмітливими та неймовірно вродливими. Жінки цього знаку часто досягають успіху на роботі, а ще й можуть зробити потужну кар’єру у шоу-бізнесі.

Альона Вінницька, Злата Огнєвіч, Емілія Кларк  – найпопулярніші представниці знаку Тигра.

ТОП-5 українських імен для дівчинки у 2022 році

Як правильно назвати дівчинку, народжену літом 2022

Так, як цього року ми приводимо у світ справжніх лідерок, сильних духом, то й імена мають бути відповідними.

  • Зореслава: це прадавнє ім’я означає “осяяна Всевишнім”. Підсилює його енергетику зближення звуків “с” та “л”. Зореслави вже з народження демонструють вибуховий, у гарному сенсі, характер.
  • Любомира: слов’янське ім’я було дуже популярним серед давніх українців. Ці дівчата можуть демонструвати як і ніжність, так і сталеву волю. А ще вони – ощадливі господині та чудові дружини.
  • Роксоляна: цим давнім українським ім’ям називали дівчат, які згодом ставали справжніми бунтарками, які будуть відстоювати свою родину понад усе. Воно несе енергетику давнього племені роксоланів, які проживали у дописемні часи на нашій землі.
  • Теодора: значення імені – “дар Божий”. Ці дівчата виростають вправними фінансистками з неймовірним почуттям естетики. Дуже швидко виходять заміж.
  • Ярослава: володарки цього імені – “відчайдушні за свою славу”. Це справжні суперзірки, які проявляють сильний характер з дитинства. Обожнюють сцену, але можуть бути неперевершеними і у науці.
Як правильно назвати дівчинку, народжену літом 2022

Нехай вас надихає велич та автентичність української культури, а питання: “Як назвати дівчинку у 2022 році” – приносить лише приємні турботи.