|
28.10.2020 03:04

Учителька англійської пройшлася по місту в одній ковдрі: що з того вийшло (фото)

Учителька і блогерка з Дніпра вирішила показати свою сміливість і вийшла в люди в незвичному вигляді.

Жителька Дніпра Олена здивувала соцмережі епатажним вчинком. Інстаграм-блогерка і вчителька англійської мови зважилася прогулятися по місту в незвичайному вигляді.

Жінка під ніком «alena_identi» в одній ковдрі і чорних туфлях проїхалася на трамваї, пройшлася по міських вулицях, відвідала торгово-розважальний комплекс. І справа зовсім не в осінньому холоді та осінній депресії – схоже, Олена зважилася на такий вчинок заради популярності в соцмережах.

«Ви досить сміливі, щоб сказати собі стоп? Ви досить сміливі, щоб шокувати суспільство? Ви досить сміливі, щоб робити те, що хочеться і жити для себе?», – підписала свої фото дніпрянка.

Жінка в ковдрі

В білій ковдрі і на шпильках жінка зробила декілька професійних світлинам і поділилася ними з фоловерами.

Відомо, що жінка працює в одній з приватних шкіл Дніпра викладачем англійської мови. Олена виховує сина-підлітка. Жінка активно займається спортом і ділиться своїм досвідом з підписниками. За її акаунтом стежить більш 27,4 тисяч користувачів Instagram.

Фоловери білявки відзначили, що її вчинок дуже сміливий, а фотографії вийшли круті. Проте дехто негативно відреагував на такий експеримент.