|
29.06.2022 22:49

Три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять: Алла Мазур, Таюне та інші зірки, які їх зробили (ФОТО)

Волосся - окраса кожної жінки. Пропонуємо дізнатися про три трендові зачіски для жінок за 40, які омолодити знаменитостей так, що вони забули про підтяжки і косметологів.

У кожного віку є своя краса, проте, нам жінкам, завжди хочеться виглядати на всі сто та усміхатися, коли незнайомці вважають нас молодшими, ніж ми є за паспортом. Дехто ще у юному віці поспішає до косметологів, але навіть зірки уникають походу до цих лікарів до останнього. Якщо і ви готові розкрити весь потенціал своєї вроди – спробуйте три трендові зачіски для жінок за 40, які вже облюбували знаменитості.

Наталія Сумська

Три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять

У цієї зірки життя далеке від типових кіношних канонів. Вона самотужки тягне овдовілу доньку та допомагає онучці. Тим не менш, Наталія має талант до стилю. Для себе вона обрала модний боб-каре. Це типова трендова зачіска для жінок за 40, яка візуально подовжує силует, робить контур обличчя чіткішим та відкриває лоба.

Алла Мазур

Три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять

Алла справжня бунтарка у свої 56 років. Все життя вона носила пишне коротке волосся, але після перенесеної онкології, ведуча відкрила у собі нову грань. Зірка зробила трендову стрижку 2022 року – піксі. Дуже коротесеньке волосся пофарбувала у яскравий платиновий блонд.

Таюне

Три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять

Ще одна трендова зачіска для жінок за 40, яка зробить кожну шевелюру пишною – подовжений каскад. Її обирають зазвичай дуже сміливі модниці, адже мало хто у зрілому віці наважується лишати довге волосся.

Таюне ризикнула та помолоділа одразу. Ніхто з фанатів і досі не вірить, що співачці – 48, адже волосся зробило її образ м’яким, наче у юної дівчини.

Пробуйте, експериментуйте та не бійтеся робити трендові зачіски. Для жінок за 40 – життя тільки починається!

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація