|
30.10.2020 07:04

Названі 3 неочевидні ознаки геніальності дитини

Щоб розпізнати в малюкові майбутнього генія, варто звернути увагу на його поведінку.

Кожна мама мріє, щоб її дитина була найкращою, найрозумнішою, найуспішнішою. Для кожного тата і мами його чадо по-своєму унікальне і обдароване. Дитячий психолог Поліна Заргарова тим часом розповідає, як розпізнати в дитині майбутнього генія.

Діти – майбутні генії – неймовірно допитливі. З новою іграшкою їм цікаво не стільки погратися, скільки розібрати її на запчастини. Неймовірно цікаво дізнатися, як же вона влаштована. Такі діти часто перевертають дім догори дном, але сварити їх за це не варто.

Це допомагає їм швидше пізнавати світ, отримувати більше інформації. Однак дорослі часто цього не помічають.

Майбутній геній

Діти-генії дуже чутливі, на фізичному рівні це проявляється тим, що їм просто важко жити. Їх натирають шви, неприємно в рукавицях, незручно в шапці. Їм може бути незручно сидіти на твердому стільці або спати у занадто м’якому ліжку.

Маленькі діти не можуть пояснити, що їм не зручно, тому кричать і плачуть. Батьків це дратує, особливо, якщо дитина вміє їх «переговорити» і зробити все по-своєму.

Спеціаліст підкреслила, що геніальні діти дуже люблять завдання різного рівня, особливо складні. І це не обов’язково про рівняння і формули. Їм може бути цікаво навіть дістати чашку з високого столу.

Таким дітям подобається прикладати зусилля розуму, у них жага до складних логічних задач, зазначає психолог.

Придивіться уважно до свого малюка. Можливо, у вашому домі виростає майбутній Ейнштейн?

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація