|
01.09.2022 23:13

Лялька-мотанка покаже, яке місто підійде вам для життя найкраще: супер-тест для психологічної рівноваги

Як лялька-мотанка допоможе краще пізнати себе? Вона має потужну силу, що увібрала міць та мудрість української культури та душі. Пропонуємо пройти тест, який у ТікТок придумала етномайстриня під ніком "Вея" та дізнайтесь відповідь у матеріалі. 

В українській історії ляльки-мотанки займають таке ж важливе місце, як вишиванка чи рушник. Перші мотанки з’явились близько 5 тисяч років тому та в першу чергу використовувались як оберіг. Лялька несе символ надії на краще, добробут та захист від злих сил. Іграшка виготовляється зі шматків тканини, які перев’язуються між собою вузлами та розмальовується. Замість обличчя мотанка має вишитий хрест, що у древніх слов’ян було символом сонця.

Яка лялька-мотанка сподобалась більше?

Перед вами зображено чотири різні ляльки. Кожна з них означає окреме місто, яке підходить людині для життя. Оберіть ту мотанку, яка вам сподобалась найбільше та дізнайтесь, який регіон чи місто підійде саме вам.

Супер-тест для психологічної рівноваги

Якщо ви обрали “Берегиню”, ляльку у білій хустинці та з косою на голові, ваша душа прагне жити в атмосферному місті з багатою історією. Місто Львів стане прекрасним вибором, якщо ви готуєтесь до переїзду, але не маєте гадки куди.

Супер-тест для психологічної рівноваги

Сподобалась лялька “Княгиня”, красуня з темним волоссям та трояндами у зачісці, вам підійде спокійне та колоритне місто. Центр української спадщини, місто унікальних пам’яток та музеїв, центр області — Полтава.

Супер-тест для психологічної рівноваги

Вибір ляльки-мотанки “Коляди”, у сірій хустці та з вишитими рукавами на платтячку, означає що вам до вподоби буде затишне місто на Заході України. Цей край відрізняється від інших своїм неповторним колоритом та неймовірними пейзажами. Ваше місто — Івано-Франківськ.

Супер-тест для психологічної рівноваги

Обравши “Україну”, рудоволосу мотанку у блакитно-жовтій спідниці, означає що ви прагнете жити енергійно, у самому серці нашої Батьківщини. Місто-герой, місто — про яке складають легенди та пісні. Столиця України — Київ.

Супер-тест для психологічної рівноваги

Цікавий факт, що перші ляльки-мотанки з’явились на території сучасної Чернігівської області.