Вагітна Марічка Падалко у лікарні: рушила до медиків і вразила новиною – “Одразу тест на вагітність”

Українська телеведуча Марічка Падалко полюбляє тримати своїх фанатів у курсі справ. Якщо вона відправляється у відпустку, саме її підписники дізнаються про це найпершими; якщо ж її здоров'я похитнулося, то користувачам доведеться слідкувати за маршрутом Марічка до лікарні. І це їм тільки в радість, адже чи можна бути разом з кумиром ще ближче?

Днями мережею поширилися чутки про чергову вагітність відомої української телеведучої Марічки Падалко. Зірка є матір’ю трьох дітей від політика Єгора Соболєва. Вона пильно стежить за своїм здоров’ям, фігурою, благополуччям сім’ї, і в цілому втілює в собі ідеал української жінки.

Але глядач любить її не тільки за зразковий образ життя, але і за її щирість. Марічка дозволяє собі постати перед аудиторією без макіяжу або у поганому стані. Так вона дає зрозуміти фанатам, що ідеальних людей не існує, і підтримує ідею толерантності.

Марічка Падалко потрапила до лікарні

Нещодавно на особистій сторінці Марічки Падалко в соціальній мережі Instagram з’явилася серія відеороликів, на яких телеведуча показала, як рушає до лікарні та що робить поруч з медиками. З’ясувалося, що знаменитість мала контакт з колегою, яка пізніше виявила у себе коронавірус.

Марічка Падалко потрапила до лікарні. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Як відповідальна громадянинка, Падалко одразу ж звернулася до лікарів, щоб зробити експрес-тест. Варто відмітити, що не тільки зірці він нагадав тест на вагітність, але і користувачам мережі. На жаль, це був не він.

Марічка Падалко потрапила до лікарні. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

У зірки не знайшли необхідну кількість антитіл, і вона зі спокійною душею повідомила, що тест виявився негативним.

Сподіватимемося, що їй вдаватиметься і надалі контролювати своє здоров’я і вона як завжди з’являтиметься в ефірі, щоб сповістити українців про найважливіші новини.

Схожі статті