|
05.11.2020 20:06

Несподівані побутові негаразди: можливо це до нас доносяться сигнали Всесвіту?

Звичайні речі, такі як розбита чашка чи раптове займання кухонного рушника можуть бути зовсім не випадковими. Дізнаємося про це детальніше.

Ламається дверний замок

Це може бути попередження про те, що у твоєму оточення є зрадник, недоброзичливець, заздрісник. Одним словом той, кого у дім і у своє життя впускати не можна.

Якщо таке відбувається з міжкімнатними замками, то це може вказувати на нещирість. А можливо й на подружню зраду.

Скриплять двері

Раптове скрипіння дверей попереджає про ймовірне ускладнення і загострення задавнених або невиявлених болячок. Не ігноруйте цю підказку і прислухайтеся до свого організму.

Раптово зламався телефон

Таке може свідчити про те, що час згадати про рідних людей. Наприклад, не потелефонувати стареньким батькам, а відвідати їх. Також це може бути підказкою, що хтось з ближніх потребує допомоги або підтримки.

Вийшов з ладу холодильник

Знаючі люди кажуть, що це прямий натяк на те, що хтось у домі вбирає в себе надто багато негативу. Можливо у вашому домі хтось таїть образу і  виношує плани про помсту.

Поломка пральної машини

Говорить про те, що хтось із домочадців забагато зосереджується на матеріальному, ігноруючи духовне життя. В такому випадку потрібно зробити аналіз і відновити рівновагу і гармонію.

Прорвало трубу

Великий потік води у помешканні говорить про те, що потрібно зосередитися на поточних проблемах.

Протікає покрівля

Мешканці приватних будівель, у яких потік дах мають знати, що в родині є якась прихована проблема і дуже скоро вона може дати небажані наслідки.

Поява у домівці комах

Не ігноруйте цю підказку. Можливо скоро хтось із тих, хто мешкає в квартирі серйозно захворіє. Негайно біжіть до лікаря на обстеження.

Пожежа в будинку

Це найяскравіший знак того, що у твоєму житті і оточенні щось  відбувається не те і потребує очищення. Потрібно терміново докорінно переглянути своє життя.

Зіпсувалася проводка чи проблеми із замиканням

Вони натякають на те, що прийдешні плани можуть зірватися. Тому треба неухильно слідувати раніше запланованому.