|
08.12.2022 21:41

У кого більше: всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського від Кравець до Брежнєвої

Володимир та Олена Зеленські знали, що таке слава задовго до того, як стали Президентом та першою леді. Тому глядачі мали можливість спостерігати за їхнім життям протягом тривалого часу.

Якщо є щось більш захоплююче в історії Президента України Володимира Зеленського, ніж його кар’єра, то це історія кохання, яку він прожив зі своєю дружиною Оленою. Майбутній політичний лідер закохався у першу леді у юнацькі роки.

Всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського

Олена ж тоді знаходилася у стосунках з іншим хлопцем, особистість якого досі залишається загадкою. Понад декілька років Зеленський намагався підкорити серце красуні і, врешті-решт, вона дала йому шанс. Пара зустрічалася 8 років, а після вирішила побратися. Тоді Зеленський вже був суперзіркою.

Всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського

У реальному житті для Володимира Зеленського не існувало іншої жінки. Втім, він брав активну участь у розвитку кіноіндустрії в Україні. Тому перецілував безліч красунь.

Всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського

Так, наприклад, Володимир знімався разом з Вірою Брежнєвою у фільмі “8 нових побачень”, в якому була маса романтичних сцен. Не менше уваги Зеленський приділив і своїй іншій партнерці Наді Дорофєєвій, з якою також був вимушений цілуватися на знімальному майданчику.

Всі чоловіки Олени Зеленської та всі жінки Володимира Зеленського

З Настею Короткою комік також мав безліч сцен, але вони не були настільки зближуючими.

А от найбільше часу пан Президент провів разом зі своєю близькою подругою та колегою Оленою Кравець, яка здебільшого була його сценічною дружиною. Гумористи провели разом з глядачами велику кількість часу і стали наче однією сім’єю. Спогади про ці часи досі живуть у серцях всієї команди, а втім ніхто не приховує, що після перемоги у виборах Володимир Олександрович вимушено віддалився від колективу.