Categories Цікаве

ТОП-8 маловідомих фактів з життя президента України Володимира Зеленського: ви будете здивовані

Володимир Зеленський нині є головною постаттю в світовому середовищі, оскільки саме він є лідером тієї країну, в якій росія розпочала жорстоку війну та навіть не збирається залишати нас у спокої.

Звісно, що постать Зеленського різко почала цікавити всіх. І це стосується не тільки політичної діяльності Володимира Олександровича, а ще й особиста інформація з його біографії. Тому, ми вирішили підібрати 8 найменш відомих фактів про нашого президента і розповісти їх вам.

Факт 1

Життя за кордоном

Цілих чотири роки Зеленський жив у Монголії, де й пішов навчатися  у перший клас, там Володимир почав активно спілкуватися з однолітками та відразу показав свою готовність до соціуму та лідерство. Та згодом родина переїхала до України.

Факт 2

Навчання

У 16 років Володимир виграв грант на безкоштовне навчання в Ізраїлі, але не поїхав, тому що його батько був проти цього, тому він навчався у рідному Кривому Розі.

Факт 3

Історія кохання

Зі своєю нинішньою та єдиною дружиною Оленою він познайомився ще у школі. Вони навчалися у паралельних класах і вже тоді Володимир зрозумів, що саме ця дівчина стане його дружиною. Так і сталося.

Факт 4

КВК

З 1999 по 2003 рік його команда “95 квартал” виступала у вищій лізі КВК. І часто вигравала призові місця та гарно себе зарекомендувала.

Факт 5

Початок на Кварталі

У 2005 році Володимир Зеленський нарешті зміг вивести свою команду на телебачення і вже тоді на каналі “Інтер” стартувало його авторське шоу “Вечірній квартал”. Яке ми бачимо досі.

Факт 6

Робота на Інтері

Зеленський цілих 2 роки був генеральним директором каналу “Інтер”. Про це взагалі майже ніхто не знає, проте, це дуже важливий період з біографії Володимира.

Факт 7

Національність

За своєю національністю Володимир Олександрович є не українцем, а євреєм. Його тато є чистим євреєм, з яким, до речі у Володимира гарні стосунки.

Факт 8

Напади на Зеленського

У 2015 році кадировці хотіли посягати на життя Володимира Зеленського, але, на щастя, злочинців ліквідували.

Share