“Моя…”: Володимир Зеленський сколихнув Україну зворушливим зізнанням у почуттях до Олени Зеленської

Президент України Володимир Олександрович Зеленський вразив мережу раптовим публічним зі знанням у почуттях до своєї дружини Олени Зеленської.

Ще задовго до початку повномасштабної війни в Україні Володимир Зеленський неодноразово публічно говорив про свої почуття до дружини. Колись зіркова, пара а нині Президент України та його Перша леді змогли пронести своє кохання через усі випробування.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Володимир Зеленський сколихнув Україну зворушливим зізнанням у почуттях до
Олени Зеленської

І хоча Володимир Олександрович та його дружина далеко не завжди демонструють свої емоції на публіці, а особливо останні роки, адже до цього їх спонукає їхня діяльність, аудиторія не має сумніву, що у пари все добре.

Навіть чутки про те, що Олена Зеленська покинула чоловіка, що розповсюджувалися декілька років тому, не були сприйняті всерйоз.

Володимир Зеленський сколихнув Україну зворушливим зізнанням у почуттях до Олени Зеленської

А нещодавно президент України оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своєї дружини Олени та заговорив про те, що його жінка вперше була на конгресі та обговорювала з американськими політичними діячами актуальні проблеми України, які виникли через війну.

Володимир Олександрович дав зрозуміти, що дуже пишається Оленою Зеленською, яка досягає все нових висот.

Зеленський також видав свої почуття до Першої леді України, назвавши її “своєю”. Така ніжність не залишилася непоміченою, і користувачі мережі одразу ж поділилися своїми емоціями стосовно прочитаного у коментарях.

Нагадуємо, нещодавно Олена Зеленська полетіла у Сполучені Штати Америки, щоб обговорити гуманітарні проблеми України. Користувачі помітили, що Перша леді України та її політична партнерка обрали взуття, під колір жовто-блакитного стягу.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.