Пропустила літак: Полякова проміняла рейс на зустріч з тим, хто разом із Фредді Мерк’юрі заснував гурт Queen

Співачка Оля Полякова кинула все заради музиканта, який разом із співаком Фредді Мерк'юрі заснував гурт Queen. Для зустрічі з ним та ще з кількома музикантами Полякова подалася в Італію.

Після того, як відома українська співачка Оля Полякова поїхала відпочивати на найкраще лазурне прибережжя в Монако, вона вийшла в stories до своїх прихильників в Instagram і повідомила, що потрапила у величезні пригоди. Насамперед її занесло невідомо куди. З відео зрозуміло було одне — Полякова десь закордоном їде в потязі.

Полякова поїхала до музиканта, засновника гурту Queen
Оля Полякова поїхала до музиканта – засновника гурту Queen

Співачка розповіла у коротенькому відео, що ще добу назад вона була за 2000 кілометрів від того місця, де тепер перебуває. Оля Полякова повинна була бути зовсім у іншому місці, навіть не в Монако, а опинилася в Італії. Причиною цьому стало те, що за 24 годин до всіх цих пригод їй зателефонувала подруга і запропонувала поїхати на видатну подію у місто Лаятіко, яке відоме тим, що є Батьківщиною Андреа Бочеллі – італійського співака (тенора) та виконавця класичної та популярної музики. Цей оперний співак відомий на весь світ.

Оля Полякова в амфітеатрі в Італії під відкритим небом
Оля Полякова в амфітеатрі в Італії під відкритим небом

“А я кажу, хто я така, щоб відмовлятися. Скасувала літак, ну як скасувала, просто втратила гроші сплачені за квиток (не полетіла), скасувала своє замовлення в готелі в зовсім іншій країні (не в Монако, і не в Італії, – ред.) і ось я поїхала в Італію, зараз освіжуся і буду збиратися”, – заінтригувала всіх своєю розповіддю знаменитість.

Оля Полякова в амфітеатрі в Італії під відкритим небом
Оля Полякова в амфітеатрі в Італії під відкритим небом

Наступного дня зірка виклала нове stories і показала, що вона знаходиться в Teatro del silenzio (анг. Theater of Silence) – у найбільшому амфітеатрі під відкритим небом у місті Лаятіко. Ось тут і виступав Андреа Бочеллі, який відомий також тим, що займається популяризацією класичної музики і багато робить для тих людей, які лише починають її слухати. З 1994 року Бочеллі продав понад 70 мільйонів дисків у світі. Оля Полякова була просто у захваті від виступу цього італійського виконавця. Після концерту він співав просто у холі театру. Полякова написала жартома у своєму stories: “А потім він співав для мене”.

Андреа Бочеллі – італійський співак класичної музики, який відомий на весь світ
Андреа Бочеллі – італійський співак класичної музики, який відомий на весь світ

Був на концерті і 27-річний Маттео Бочеллі, який також є відомим італійським співаком і музикантом, а ще сином вище вказаного Андреа Бочеллі. Маттео почав грати на піаніно ще з шести років. Уроки гри на фортепіано він брав у свого ж батька. Маттео Бочеллі завжди акомпанував своєму батькові, а співати почав на прохання матері. Успіх Маттео здобув завдяки виконанню пісні “Fall on me” у дуеті разом із своїм батьком.

Відомий італьський співак Маттео Бочеллі, який є сином знаменитості Андреа Бочеллі
Відомий італьський співак Маттео Бочеллі, який є сином знаменитості Андреа Бочеллі

Захід був такий важливий і значущий, що на ньому також виступала колумбійська й американська акторка і модель Софія Вергара. А ще – один з найпопулярніших італійських співаків Ерос Рамаццотті, якому також вдалося досягти світового визнання). Ще в 1993 році Ерос Рамаццотті випустив один з найуспішніших альбомів «Tutte Storie», який одразу став популярним і потрапив на вершину європейських чартів. А в 1995 році він приймав участь у концертах із Елтоном Джоном, Родом Стюартом та Джо Кокером. А тепер цього співака послухала і побачила в живу українська Оля Полякова.

Музикант Браян Мей, який разом із Фредді Мерк'юрі, є засновником гурту Queen
Музикант Браян Мей, який разом із Фредді Мерк’юрі, є засновником гурту Queen

Родзинкою концерту став виступ музиканта Браяна Гарольда Мейя (Brian Harold May). Він шалено відомий тим, що був головним гітаристом і бек-вокалістом рок-групи Queen. Більше того, він заснував цю групу разом із співаком Фредді Мерк’юрі та барабанщиком Роджером Тейлором. Саме завдяки Браяну Мею, його грі на гітарі та написання ним пісень, гурт Queen став одним із найуспішніших гуртів в історії музики!

Браян Гарольд Мей вважається віртуозним музикантом. Для своєї гри він навіть використовував саморобну електрогітару. У його виконанні гра таких хітів, як “We Will Rock You”, “I Want It All”, “Fat Bottomed Girls”, “Flash”, “Hammer to Fall”, “Save Me”, “Who Wants to Live Forever” and “The Show Must Go On”.

Очевидно, що українська знаменитість не пошкодувала, що умисно прогавила свій рейс на літак і подалася в зовсім іншу країну. Адже вона побачила, послухала і ближче познайомилася з легендарними італійськими співаками, які відомі на весь світ. А особливо, з засновником гурту Queen!

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.