5-6 крапель — і жодної мухи в будинку немає: цей секрет знадобиться Поляковій, Каменських та Осадчій

У житті відомих людей є значно більше можливостей. Але є спільні для всіх людей труднощі, які неможливо прогнати прізвищами Полякова чи Каменських. Однією з них є набридливі комахи.

Ніщо не здатне так само порушувати наш комфорт та відпочинок, як комахи. В особливості це стосується мух, чиє кружляння над головою та дзижчання здатне роздратувати найспокійнішу у світі людину. А крім цього мухи ще й люблять зазіхати на нашу їжу. Причому комахам немає діла до того, який статус у людини поруч. Вони з такою ж ефективністю дістають хоч Каменських, хоч Осадчу, хоч Полякову. І судитися з ними не вийде. Але можна боротися іншими доступними кожному методами.

Одним з найдієвіших методів є приготування спеціального розчину. Візьміть 1 частину формаліну, 3 частини молока та 5 частин солодкої води. Змішайте всі інгредієнти та невеликою кількістю обробіть дверні та віконні рами. Цей розчин приваблює мух, але скуштувавши його вони більше не полетять. Але врахуйте, що молоко може швидко киснути, тому влітку готувати багато цього засобу не варто.

Експерти розповіли, як вивести мух в літню пору з будинку
Експерти розповіли, як вивести мух в літню пору з будинку

Також для відлякування комах можна використовувати природні запахи. Це можуть бути лавровий лист, гвоздика або базилік. Перші два треба просто розкласти по дому. Базилік ідеальний, коли він свіжий. Тобто його можна посадити в горщиках. Це не лише допоможе боротися з мухами, але й стане корисним під час приготування. Різноманітні ефірні олії та аромалампи — це один спосіб позбутися непроханих гостів у вашому будинку.

Ефективними також є липкі стрічки. Вони надійно ловлять мух, не дозволяючи вибратися із пастки. Але такі засоби псують інтер’єр, та й спіймана муха може деякий час продовжувати дзижчати. Для моментального знищення комахи підійдуть електричні мухобійки. Але необхідно придбати якісний пристрій, бо інакше ви позбудетеся не мух, а грошей.

Експерти розповіли, як вивести мух в літню пору з будинку
Експерти розповіли, як вивести мух в літню пору з будинку

Москітні сітки — ідеальний метод, якщо ваші вікна розраховані на їхнє встановлення. Вони мають багато переваг, оскільки нічого не треба готувати чи розкидати по дому непотрібні речі. Також не доведеться придумувати додаткові засоби для боротьби з іншими комахами, бо москітні сітки так само ефективно працюють проти комарів та мошки. Але варто регулярно перевіряти стан сіток, оскільки птахи та непогода здатні їх пошкоджувати.

Схожі статті

Всього кілька хвилин на день: експерти розповіли, як швидко вивчити англійську для вільного спілкування

Знання іноземної мови сьогодні є не просто бажаним, а необхідним. А краще знати одразу декілька мов. Але як досягти бажаного результату, коли часу ні на що не вистачає?

Ефективне охолодження без електроенергії: як захистити холодильник від розморожування, коли немає світла?

Холодильник є одним з найнеобхідніших приладів на кухні. Водночас без електроенергії він швидко втрачає свою ефективність. Тож як не допустити псування продуктів під час регулярних відключень?

Вишні та черешні подарують вам великий врожай: ці способи дозволять зберегти плоди від зазіхання птахів

Наближення сезону дозрівання вишень та черешень очікують не лише люди, але і птахи, які обожнюють відвідувати сади у пошуках смачної поживи.

Не викидайте баночки від сметани: хитрі господині знайшли їм 8 сенсаційних способів застосування в побуті

А чи знали ви, що різноманітні контейнери, як от баночки від сметани можуть стати корисними в побуті? Сьогодні ми запропонуємо вам кілька варіантів ефективного використання таких баночок.

Без жодних фітоламп: розсада томатів виросте товстенькою, міцною, кремезною – простий стрес-прийом дачників

Сьогодні ми поділимось з вами секретом догляду за розсадою томатів. Завдяки цим порадам розсада неодмінно виросте міцною, здоровою та тішитиме вас врожаєм.

Не варто запускати прання на цьому режимі: через це в машинці з’являється пліснява і затхлий запах

Майже кожна господиня у своєму житті стикалася з ситуацією, коли з пральної машинки йде неприємний запах. І насправді цьому є пояснення. Так само, як і методи боротьби.