Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська здивувала всіх своїм зізнанням про свого колишнього чоловіка і свої невдалі стосунки. А саме — чоловік їй зраджував, до того ж, водив іншу жінку в її квартиру в Миколаєві. Про все це Ольга Мартиновська сама розповіла пресі.

За її словами, близько 10 років тому, вона зустрічалася з чоловіком, але була змушена поїхати працювати закордон. Маючи відносини на відстані, Мартиновська була вірна своєму партнерові. А ось він зраджував їй і фізично, і морально, і навіть аморально, оскільки не соромився приводити коханку прямо до рідної оселі Ольги.

Стосунки з цим чоловіком-ловіласом Ольга Мартиновська зав’язала на весіллі у своєї подруги. Оскільки, саме там вони і познайомилися. Стосунки вони були змушені будувати на відстані, оскільки Ольга тоді працювала у Франції. Через свій молодий вік і віру у романтизм, вона сподівалася, що це абсолютно реально мати і будувати стосунки на відстані. І нічого страшного в цьому немає.

Коли ж вона приїхала додому, то побачила докази того, що її коханий чоловік водив різних жінок. При цьому, весь цей час він листувався з Ольгою Мартиновською і постійно говорив про своє кохання до неї. Утім, усе це було 10 років тому. Цей гіркий пережитий досвід зірка телеекранів запам’ятала, але нині вже відпустила від свого серця.

Крім цього, вона додала, що коли повернулася з Франції, то її колишній чоловік абсолютно не був радий її бачити. Наводячи лад у квартирі вона знайшла навіть спільне листування її чоловіка з іншою жінкою. І світлини на яких коханка була саме в її квартирі.

Повертаючись додому в романтичному настрої Ольга Мартиновська намагалася зробити сюрприз своєму коханому. Вона постукала в квартиру серед ночі, а він замість того, щоб обійняти, поцілувати та зустріти її, запитав чому не попередила про свій приїзд. А потім просто взяв і пішов спати.

Наступного дня, коли він пішов на роботу, вона прибиралася в квартирі і побачила на його ноутбуці відкрите його листування з іншою дамою. Там було все: і фото ню, і листування, і селфі тієї дами на кухні її квартири. Тоді вона розізлилася і повернулася закордон. А йому повідомила, що в нього є лише три дні, аби виселитися з його квартири.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.