У зірок свої причуди? “Холостячка” Злата Огнєвіч показала, як збирає сміття і навіщо возить його на станцію

"Холостячка" Злата Огнєвіч ще не вийшла заміж, але вже дуже добра господиня. Вона не лише все ретельно прибирає і чистить вдома, а й відвозить все зібране сміття на до сортувальну станцію.

Ще незаміжня відома героїня проєкту “Холостячка” Злата Огнєвіч збирає та накопичує сміття і не лінується возити його на спеціальну до сортувальну станцію в Києві. Зірка поки не заміжня, але судячи з того, як вона вдома все прибирає, господиня просто чудова. Вона не викидає, а сама попередньо сортує і відкладає сміття з благодійною метою віддати його на переробку. Про це співачка написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

“Приїхала, привезла сміття, на до сортування. Уже несу його на таку добре знайому мені станцію”, – повідомила Злата Огнєвіч.

Відома співачка і "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як сортує сміття
Відома співачка і Холостячка Злата Огнєвіч показала, як сортує сміття

За її словами, багато хто з її підписників уявляє сортувальні станції, як такими, що це місце з купою і величезною горою сміття. Але насправді ні, це все зовсім не так. До сортувальна станція це місце де все попередньо підготовлено і зроблено, щоб зручно, обережно та чисто приймати і сортувати те, що приносять люди.

Відома співачка і "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як сортує сміття
Відома співачка і Холостячка Злата Огнєвіч показала, як сортує сміття

“Сміття відсортоване та акуратно чекає на свій час. На цій станції немає гори сміття. Все чисто і акуратно, і навіть зроблена зона, де можна випити кави”, – пояснила соціально-відповідальна співачка.

Біля будівлі станції зроблене навіть подвір’я з зеленою зоною. Там стоять великі чисті білі мішки у яких уже розкладене і збережене по сортоване сміття. В одних мішках — скляні пляшки, в інших — жестяні банки. Ще є мішки з сортуванням алюмінію і багато інших.

Відома співачка і "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як сортує сміття
Відома співачка і Холостячка Злата Огнєвіч показала, як сортує сміття

Співачка додала, що батьки приводять на цю станцію своїх діточок спеціально для того, щоб пояснити їм важливість бути екосвідомими людьми.

“Сортувати сміття, і я Вас всіх закликаю це робити”, – наголосила співачка Злата Огнєвіч.

Відома співачка і "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як сортує сміття
Відома співачка і Холостячка Злата Огнєвіч показала, як сортує сміття

Якщо серйозно підійти до цієї теми, то Злата Огнєвіч робить мега корисну і важливу справу не лише для нашої країни, а й всього світу. Вчені з Америки встановили, що загальні обсяги пластику в світі становлять 8,3 мільярда тонн.‎ Що найгірше, більша частина маси цього пластику було виготовлено протягом останніх 65 років. А це, для порівняння, 25 тисяч нью-йоркських хмарочосів “Емпайр-Стейт-‎Білдінг” або мільярд слонів. Цей пластик перебуває не лише на смітниках, а й у водних стоках. Найбільше від сміття страждають мешканці океанів.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.