Зібрав речі за 15 хвилин: 40-річний Григорій Решетнік вразив зізнанням, як проживає розставання з дружиною

40-річний Григорій Решетнік вразив зізнанням, що відбувається у його з дружиною сімʼї. Телеведучий зібрав валізи за 15 хвилин і пізніше пояснив, що сталося.

Раніше Григорій та Христина подорожували разом. Втім, останні 3 роки ситуація кардинально змінилася, і хоча ведучий має можливість виїжджати, так як являється багатодітним батьком, в основному цього не робить. Його благовірна Христина забрала трьох дітей на відпочинок буквально нещодавно і поїхала на канікули з ними.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові публікації, на яких вона показує, як хлопці насолоджується морем, сонечком, а також відпочивають на шезлонгах. Христині також вдається відпочити, попри те, що вона слідкує за дітьми: сини швидко втомлюється, тому часто бувають перерви на сон.

Григорій Решетнік розповів, як проживає розлуку з дружиною

Як з’ясувалося, Григорій також недовго сидів вдома сам. Нещодавно він вийшов на зв’язок та показав, як виїхав з дому. Григорій зізнався, що був вимушений зібрати валізи всього за 15 хвилин, аби не спізнитися на потяг. Але на той момент не розповів, куди саме рушає. Але судячи з усього, його маршрут лежить не до дружини. А зараз Григорій зайнятий зйомками в романтичному реаліті шоу, так як скоро стартує новий сезон. Судячи з усього, команда змінює локацію, і Григорію необхідно туди прибути.

Григорій Решетнік розповів, як проживає розлуку з дружиною

У кадрі він постав у звичайному одязі, в білій футболці та штанах карго. Валіза невелика, а це означає, що частина одягу буде взята стилістами, і працювати там вони будуть недовго.

Нагадуємо, що цього сезону холостяком стане Олександр Терен, і за його серце також будуть боротися 20 учасниць. Команда вже відзняла декілька побачень, а також інтерв’ю з головним героєм після зустрічі з дівчатами. На даний момент стосунки між ними якраз активно розвиваються, що згодом глядачі матимуть можливість побачити на екрані.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.