“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?

Гарна, неперевершена, чарівна, красуня, неймовірна — лише деякі із тисяч компліментів, що шанувальники регулярно пишуть під дописами Тіни Кароль. Звісно, 39 років — далеко не старість. Але не кожна жінка в аналогічному віці може похвалитися такою ж красою та молодістю, які має знаменита співачка. Чи, може, це зовсім не її заслуга?

У будь-якої знаменитості, особливо коли вона дуже гарна, знаходяться шанувальники, що підозрюють її у використанні пластики. Такі є й у Тіни Кароль. Співачка часто комунікує з аудиторією та відповідає на різноманітні питання. Одне з них стосувалося використання Тіною пластичних операцій. Особливу увагу чомусь приділили сам бюсту.

Тіна Кароль розповіла, як їй вдається зберігати свою красу та молодість
Тіна Кароль розповіла, як їй вдається зберігати свою красу та молодість

На це Кароль відповіла чесно: відповідні думки вона мала неодноразово, але ніколи не наважувалася на такий серйозний крок. Тому зараз у неї все виключно своє. Тіна вважає, що вдаватися до підтяжок чи операцій недоречно, поки вона може самостійно досягати необхідного результату. А тримати себе у тонусі артистці вдається чудово.

Особливу увагу співачка приділяє власному раціону. Але вона зовсім не обмежує себе у всьому, як ви могли подумати. Її раціон включає навіть такі “шкідливі” продукти, як чипси, попкорн, солодощі та навіть спиртне. Найважливішими для Тіни важливими є кількість та час вживання конкретних продуктів, щоб дотримуватися своєї системи.

Тіна Кароль розповіла підписникам про свій розпорядок дня та раціон
Тіна Кароль розповіла підписникам про свій розпорядок дня та раціон

Також Кароль активно займається спортом. Підписники артистки неодноразово бачили її заняття йогою. Але крім неї вона займається цілим комплексом вправ. Особливо активно Тіна використовує скакалку та планку. А ще зірка дуже рано прокидається. Зазвичай уже о 5:30 вона зустрічає світанок та починає займатися планами на день.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.