|
17.11.2020 16:30

Астрологи назвали речі, які притягують бідність: позбудьтеся їх і ваш гаманець потовстішає

Астрологи розповіли, яких речей ви маєте позбутись, щоб налагодити свою грошову енергетику і не притягувати бідність.

Астрологи впевнені, що деякі речі просто притягують до себе бідність. Тому від них краще раз і назавжди позбутись, щоб налагодити свою грошову енергетику. Розповідаємо про ці речі детальніше.

Порожні пляшки

В оселі краще не залишати порожні пляшки, адже вони символізують порожнечу. І стосуватись вона може не тільки ситуації в дома, але і вашого гаманця. Намагайте не тримати в оселі порожні пляшки, або відразу наповнюйте їх чимось.

Запліснявілий або черствий хліб в оселі

У справжньому домі має завжди бути свіжий і м’який хліб. Черствий — означає бідність і збитки, тому варто не доводити до такого стану або відразу позбуватись зіпсованого продукту.

Зів’ялі квіти

Зів’ялі квіти

Такі квіти мають дуже сильну енергетику і можуть відобразитись не тільки на фінансах, а на вашому самопочутті, забираючи щастя, процвітання і позитив.

Битий посуд

Такий посуд може приносити до вашої оселі бідність і розчарування. Тому варто відразу його позбуватись.

Старі меблі

Такі меблі лише роблять простір бруднішим і захаращеним. Позитивна енергетика не затримується тут надовго. Це ж стосується і застарілих шпалер. Вони можуть накликати біду і до того ж виглядають не презентабельно.

Старе взуття

Астрологи запевняють, що таке взуття може приносити бідність і проблеми з грошима. Тому його потрібно негайно позбутись. Це ж стосується брудного і рваного взуття. Намагайтесь дпідтримувати їх у доглянутому вигляді, носити на ремонт. Не даремно говорять, що зустрічають по одягу.