|
21.11.2020 01:29

Зима 2020/21: 5 зручних моделей светрів, які будуть в тренді цього сезону

Ці 5 моделей светрів не тільки модні, а й затишні.

До зими залишилося кілька днів, тож час поговорити про затишні і модні светри, які варто починати носити. Адже без цього елементу гардеробу в холодну пору року просто не обійтися. Пропонуємо вашій увазі 5 светрів, які будуть в тренді цієї зими.

Светр оверсайз

Універсальний і завжди трендовий оверсайз светр, з якого точно не захочеться вилазити всю зиму. Вибирайте светр, в якому вам буде комфортно, і з легкістю поєднуйте його як з стильними джинсами, так і з класичними брюками або різними спідницями.

Акцент на плечах

Один з найбільш трендових і цікавих дизайнів светрів в цьому сезоні. Він додасть оригінальності вашому образу і чудово впишеться в модний лук. Особливо вдало така модель буде виглядати на володарках вузьких плечей.

Акцент на плечах

З коміром поло

Базова річ, яка повинна бути в гардеробі кожної модниці. Поєднуйте светр з модним коміром поло з брючними костюмами і улюбленими базовими сорочками, або ж носіть як самостійний елемент – від цього ваш образ точно не стане менш цікавим.

З блискавкою на горловині

Один з головних трендів 90-х років, який переживає нову хвилю популярності сьогодні. Він чудово впишеться в повсякденний образ і вже точно не дасть вам замерзнути взимку.

У стилі олдскул

Ще один тренд, який повертається до нас з минулого. Простий фасон, цікаві геометричні візерунки: скандинавські мотиви або ж інші – це і є затишний і милий олдскульний светр, який буде в тренді цієї зими.