|
20.03.2024 14:31

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Молитва до Пресвятої Богородиці про здоров’я рятує навіть у безвихідних ситуаціях. Вона допоможе знайти душевну рівновагу і вийти на шлях зцілення.

Молитва Богородиці про здоров’я мами, себе і всіх рідних

Довіртеся Богу і всім вищим силам, вони завжди ведуть нас на світло, хоч часом здається зовсім інакше. Промовляти молитву краще в церкві, але можна й вдома. Також добре мати перед собою образ Богоматері. Можна вимовляти слова молитви за здоров’я близьких та рідних, а також самого себе.

Дякуємо Тобі, Преподобна і Пречиста, Преблагословенна Діво, Владичице, Мати Христа Бога нашого, за всі благодіяння Твої, що показала ти роду людському, особливо ж нам, христоіменитим людям. Здарувала Ти невимовну Свою милість на нас, недостойних рабів Твоїх, преприродним самоприходом пречисті Твої ікони, нею всю просвітила Ти нас. Тим же й ми, грішники, зі страхом і радістю поклоняючись, кричемо Ти: о Пресвята Діва, Царице і Богородице, спаси і помилуй нас, і душі наші від хвороб визволи, і всім вся на користь даруй, що нині прийшли з вірою і моляться,і поклоняються пресвятому образу Твоєму, бо благословенна Ти з Сином і Богом, що народився від Тебе. Повсякчас, і на віки віків. Амінь

Сильні молитви за здоров’я мами

Екстрена молитва

Коли зовсім вже важко і нема на кого розраховувати, довірте свої проблеми Богу. Після молитви варто подякувати Вищим силам за підтримку.

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами

Навіть найскладніші ситуації є тимчасовими, і часом саме вони приводять нас туди, куди потрібно. Пам’ятайте, що за темною смугою завжди йде світла і що чудові події незабаром почнуть відбуватися у вашому житті. Моліться тривало і з вірою в серці та через пару днів все зміниться на краще.

Боже, я віддаю Тобі всього себе, бо не можу змінити себе сам. Я віддаю Тобі сильні сторони свого характеру, а також усі мої слабкості та недоліки. Я хочу змінитись і прошу Тебе: зміни мене і допоможи мені!

Молитва Богородиці про здоров’я та екстрена молитва Ісусу Христу виручить вас завжди. Не втрачайте віру.