Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

В житті кожної людини з самого народження мама – найдорожча людина. Вона дарує свою любов і турботу без умов, а тому коли мами хворіють, це завжди велика тривога для їхніх дітей.

Існує багато сильних молитов за здоров’я мами. Ось деякі з них:

Молитва до Господа

Господи Всемогутній, Творче неба і землі, Ти є джерело життя і здоров’я. Я припадаю до Тебе з молитвою за здоров’я моєї мами (ім’я). Ти знаєш її хворобу і страждання. Прошу Тебе, зціли її, дай їй сили перенести випробування і повернутися до повноцінного життя. Я вірю в Твою силу і милосердя. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Молитва до Богородиці

Пресвята Богородице, Мати Божа, Ти є Покровителька всіх стражденних. Я звертаюся до Тебе з молитвою за здоров’я моєї мами (ім’я). Ти знаєш її біль і сльози. Прошу Тебе, допоможи їй, зціли її від недуги. Нехай вона знову буде здоровою і щасливою. Я вірю в Твою допомогу і заступництво. Амінь.

Молитва до Святого Пантелеймона Цілителя

Святий Пантелеймон Цілитель, Ти відомий своїми чудесами зцілення. Я звертаюся до Тебе з молитвою за здоров’я моєї мами (ім’я). Ти знаєш її хворобу і страждання. Прошу Тебе, допоможи їй, зціли її від недуги. Нехай вона знову буде здоровою і повноцінно жити. Я вірю в Твою силу і милосердя. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Сильні молитви за здоров'я мами
Сильні молитви за здоров’я мами

Молитва до Ангела-Хоронителя

Ангеле-Хоронителю, Ти є захисник і помічник моєї мами (ім’я). Я звертаюся до Тебе з молитвою за її здоров’я. Ти знаєш її хворобу і страждання. Прошу Тебе, допоможи їй, зціли її від недуги. Нехай вона знову буде здоровою і щасливою. Я вірю в Твою допомогу і заступництво. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Молитва на загальне здоров’я

О, Господи, молю Тебе за здоров’я моєї матері (ім’я). Даруй їй силу, щоб вона могла подолати будь-які хвороби та труднощі, які можуть прийти її шляхом. Заповни її душу надією та вірою у своє видужання. Амінь.

Молитва на моральну підтримку

О, Господи, дай мені слова та силу підтримати мою матір (ім’я) у її найважчий час. Допоможи мені бути поруч і вкладати у неї віру та надію. Нехай вона відчуває мою безмежну любов і підтримку. Амінь.

Щоб молитва була дієвою, потрібно молитися регулярно, з вірою і любов’ю в серці. Молитися можна вдома, в храмі, перед іконою. Головне, щоб молитва виходила від чистого серця.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.