|
12.04.2023 20:34

Зірковий гороскоп для Левів на 13 квітня: Жураківській та Пономарьову можна приділити час собі

Гороскопи існують для того, щоб кожна людина могла мати на увазі що чекає на неї сьогодні, завтра або на місяць вперед. Тому, астрологи складають прогнози для кожного знаку Зодіака.

Леви – просто ненавидять брехню та плітки за спиною. Вони приймають таку позицію якщо  не подобається щось, то треба казати про це Леву у вічі. Люди, які спілкуються з представниками цього знака повинні розуміти, що їм не варто намагатися обвести їх коло пальця чи збрехати. Лев часто залежить від оцінки своїх дій та досягнень з боку оточення. Висока оцінка дає додаткові сили та зміцнює віру у себе. Левам досить пасує вільно висловлювати свої думки, оскільки вони є норовливими та на всі події мають свою думку, яку не бояться висловлювати.

Лев

Лев у будь-якій ситуації визнає що він правий, йому марно доводити іншу думку. Якщо Лев помилився, то через гордість визнає це не відразу та не охоче. Творча натура Лева прагне отримати визнання, але вони рідко захоплюються чимось таким, що можна назвати творчістю. Представники цього знака надмірно амбітні.

Олександр Пономарьов

Одним з зіркових представників Лева є народний український співак Олександр Пономарьов. На перший погляд, він дуже добрий та спокійний. Але якщо дізнатися його краще, то можна зрозуміти, що у ньому живе дуже сильний характер та жага до перемог в усьому.

Олеся Жураківська

Ще однією зірковою представницею є українська народна акторка Олеся Жураківська. Всі її ролі відображають силу самої Лесі у житті. Вона довго йшла до слави, але зараз її любить вся країна.

Прогноз для Левів на 13 квітня

Гороскоп для Лева

У цей день Левам варто побути на самоті та розібратися у своїх бажаннях та своїх цілях на найближче майбутнє.