П’ятниця 13 серпня 2021: що не можна робити у цей день, прикмети та ритуали на виконання бажань

П'ятниця 13 серпня стане першим містичним днем ​​у 2021 році. Його одночасно і бояться, і вірять, що він може виконувати бажання.

Забобонні люди на п’ятницю 13 не подорожують, не займаються важливими справами, не сідають за кермо, а деякі навіть з дому не виходять, щоб не накликати на себе біду.

Молитва на п’ятницю 13-е

Вважається, що в цей день частіше за все відбуваються всілякі нещастя, і якщо ви теж боїтеся, почніть ранок з захисної молитви. Так ви відженете від себе негативні думки і зарядитесь позитивом. Спочатку прочитайте “Отче наш”, після чого тричі скажіть:

“Свята п’ятниця сильніше, а я раб/раба стою за нею, а не за сьогоднішньою. Амінь”.

Молитва

Ритуал для виконання бажань у п’ятницю 13-е

Підготуйте три церковних свічки і візьміть чистий аркуш паперу. Перш ніж починати, сконцентруйте свою увагу на бажаному.

Опівночі запаліть свічки, однією з них підпаліть лист, промовляючи про себе найзаповітніше бажання. Коли папір догорить, зберіть попіл і розвійте його з вікна. При цьому потрібно промовляти: “Нехай буде так!”.

Чого не можна робити на п’ятницю 13-е

З точки зору нумерології, крім історії і забобонів, у чортової дюжини є певний сакральний зміст. Цей день пов’язують з шабашами відьом та невдачами, які підстерігають на кожному кроці.

Відьми

Щоб уникнути негативу, не озирайтеся по дорозі з роботи додому, не одягайте одяг коричневих або рожевих відтінків. Якщо в цей день піде дощ і ви вдома відкриєте парасольку, з якою йшли по вулиці – чекайте невезіння.

Також у п’ятницю 13 не рекомендують довго дивитися в дзеркало перед сном, стригти волосся і нігті, стояти під сходами та на стику тротуарних плит.

Share