Дівчатка-близнята народилися, тримаючись за руки: сестрички не розлучаються досі (ФОТО)

Ось уже чотири роки сестрички йдуть по життю рука об руку – як в той момент, коли вони тільки з'явилися на світ.

Ця історія вразила спільноту кілька років тому. В один зі спекотних літніх днів народилися близнята Дженна і Джилліан. Малятка були здоровими і міцненькими, незважаючи на ризики для їх життя. Справа в тому, що в утробі матері вони ділили одну плаценту і один амніотичний мішок на двох. У медицині таких близнюків називають моноамніотичними.

Випадки подібної вагітності трапляються рідко і завжди пов’язані з безліччю ризиків для немовлят. На щастя, Дженну і Джилліан вони обійшли, а ледве дівчатка з’явилися на світ, то тут же схопилися за руки. Причому так міцно, що лікарям для огляду довелося їх рознімати.

Близнята, які народилися, тримаючись за руки
Близнята тримаються за руки одразу після народження

Звичайно ж, після місяців тривоги за майбутніх дітей цей жест сестринського зв’язку викликав сльози радості не тільки у їх мами Сари, яка провела в лікарні половину вагітності, а й медичний персонал, присутній на пологах.

Сестри Джемма і Джилліан з мамою
Сестри Джемма і Джилліан з мамою

Через кілька тижнів після народження Дженна і Джилліан нарешті вирушили додому, а батьки спостерігали за особливими відносинами дочок. Сестрички не могли довго перебувати далеко одна від одної і заспокоювалися, тільки взявшись за руки.

Зараз юним героїням нашої сьогоднішньої статті по 4 рочки. За словами щасливих батьків, дівчатка так схожі між собою і за характером, і зовні, що навіть рідні іноді їх плутають.

Сестрички Джемма і Джилліан
Сестрички Джемма і Джилліан

У сестер однакові інтереси – вони люблять гуляти на свіжому повітрі, плавати, іграшки їм подобаються одні й ті ж, та й їжу вони теж обирають однакову, а уві сні Дженна і Джилліан лежать, тримаючись за руки, як і при народженні.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.