|
04.06.2023 11:09

5 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Педан та Марія Єфросиніна приймають вітання

Кожного дня представники тих чи інших імен святкують свій День ангела. Віряни особливо чекають на цю дату, адже тоді є змога попросити свого ангела-охоронця здійснити найзаповітніше бажання.
Автор: Юлія Ящук

У побуті іменини чи День ангела називають річницею від дня народження і вважають його великим святим. Отже, сьогодні своє свято зустрічають ряд таких імен: Олександр, Авраамій, Андрій, Василь, Опанас, Геннадій, Давид, Данило, Дмитро, Іван, Ігнатій, Ісидор, Леонтій, Констянтин, Михайло, Микита, Петро, Роман, Севастян, Федір, Яків, Сильвестр. Та жіноча половина населення – Марія та Єфросинія.

З представників українського шоу-бізнесу свого ангела-охоронця дочекалися телеведуча, громадська діячка Марія Єфросиніна та шоумен й телеведучий Олександр Педан. Нині в кожного українця існує найзаповітніше бажання – мирне небо в цілому світі та перемога над спільним ворогом.

5 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, в церковному календарі сьогодні всі відзначають день пам’яті святого Лаврентія. Тому, існує низка правил, яких варто дотримуватися, аби не нагрішити: не можна нічого ремонтувати вдома, адже ця річ ладна швидко зламатися; не рекомендується узаконювати шлюб вінчанням; також день невдалий для збирання трав лікарського призначення.

5 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Поняття “іменини”, “день народження” й “день ангела” – одне і те ж, але іменини несуть собою характер особистого свята людини, яке припадає на окрему дату її народження та день відразу декількох особистостей, чиї імена зазначені в списку, що святкують пам’ятний День ангела.

Тому, вітаємо всіх вищезазначених зі святом та наших українських зірок – Машу Єфросиніну та Олександра Педана.